Oldal frissítése

Mia Toro M1093/3-S - borszín

Kiegészítők a termékhez

Mia Toro M1093/3-S - borszín

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Mia Toro M1093/3-S - borszín bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. Az „S”-es méret lehetővé teszi, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a becsekkoláskor a reptéren. A(z) 42 l -es hely pont elegendő a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A kemény héj kiváló választás szilárdságának és vízállóságának köszönhetően. Kiváló törékeny dolgok szállításához. Bármilyen messzire is mész, a(z) Mia Toro M1093/3-S - borszín TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely első pillantásra elbűvöl egyedi kidolgozottságával és funkcionalitásával.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen poggyászt ellenőrizhet. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell félned, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Mia Toro M1093/3-S - borszín TSA záras utazóbőrönd pillanatok alatt bebiztosítható egy három számjegyből álló kóddal és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Mia Toro M1093/3-S - borszín bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • Az integrált húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Csatos pánt a bőrönd tartalmának könnyebb elrendezéséhez és stabilabb rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 3,4 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 42 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 57 cm
Szélesség 39 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Rögzítőpántok, Belső elválasztó
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTrbgs47
Termékszám:  841795107938

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05