Oldal frissítése

Mia Toro M1093/3-L - kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mia Toro M1093/3-L - kék

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Mia Toro M1093/3-L - kék bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A(z) 102 l -es térfogat rendkívül sok helyet jelent, így nem kell kompromisszumokat kötnöd csomagolás közben. A kemény héj nagyszerű választás lenyűgöző tartóssága miatt. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Bárhova is repülsz, a(z) Mia Toro M1093/3-L - kék TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely rögtön ámulatba ejt egyedi kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A fokozott biztonság érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bárkinek a bőröndjét átnézheti. Általában csak a kézi szkennert használják, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell aggódnod, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Mia Toro M1093/3-L - kék TSA záras utazóbőrönd könnyen bebiztosítható egy három számjegyű kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Mia Toro M1093/3-L - kék bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Rögzítőheveder a ruhák rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 5 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 102 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 77 cm
Szélesség 57 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Felszerelés Rögzítőpántok, Belső elválasztó
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTrbgs53
Termékszám:  841795103312

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10