Oldal frissítése

Mia and Me

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mia and Me

Iskola hátizsák Mia ??and Me az 1. és 2. osztályú büszkélkedhet minőségi kivitelezés és az a célja, hogy biztosítsa a maximális biztonságot a gyermekek számára, amely viseli a hátán. Még van egy fényvisszaverő fólia és a fényvisszaverő diák. 
Anatómiailag formált kötözésre vissza és funkcionálisan alakú állítható pántok biztosítják a baba kényelmét utazás közben és az iskolából őt. A zsák tartalmát védi az esőtől alakú takarólemezt.
A belső tér van osztva kisebb rekesz nagy tároló egységek tankönyvek, füzetek és egyéb iskolai kellékek. Kisebb tárgyak, mint a kulcsok, pénztárca és ételek tárolhatók a tágas külső zsebek vagy egy kis oldalzseb oldalán a zsák.Vonzó kialakítás hátizsák szállítani, és örömére minden iskolai kisasszony.
Műszaki adatok:
típus:
iskolai hátizsák
téma:
Mia and Me
Jellemzők:
minőségi kidolgozás
Maximális biztonság - LED alkalmazások
fényvisszaverő fóliával
fényvisszaverő üveg
Anatómiailag formált hátsó lekötés
állítható pántok
Alakú hajtóka - eső elleni védelem
A nagy belső
Kulacs zseb, snack, egyebeket
kis súly
méretek:
40 x 33 x 20 cm
Ajánlott kor:
Első és második évfolyam az általános iskola
 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  EPL096
Termékszám:  8595582217882

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20