Oldal frissítése

MET VINCI MIPS shaded matt fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MET VINCI MIPS shaded matt fekete

A kerékpáros sisak a biztonságos biciklizés elhanyagolhatatlan része, ugyanis a legsúlyosabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A MET VINCI MIPS shaded matt fekete kerékpáros sisak elsősorban versenykerékpárokhoz ajánlott. Ezt az aerodinamikus kivitel és a napellenző hiánya alapján lehet észrevenni, hiszen előredőlt pozícióban a napellenző blokkolná a kilátást. Nyilvánvalóan a sisakot bármilyen típusú biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a típusa csak a küllemét befolyásolja, a biztonságosságát nem.

Kardinális, hogy a sisak a pánt bekapcsolása nélkül is megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A megfelelő kényelem érdekében nagysága a tarkó részen elhelyezett szabályzókerékkel változtatható. Egy másik előnye az úgynevezett MIPS (Multidirectional Impact Protection System) rendszer, amely tompítja a centrifugális erők hatását. Ezek elsősorban a gurulásos eséseknél fordulnak elő. A MIPS ilyen esetben úgy működik, hogy engedi elmozdulni a bélést - ezzel mérsékelve a fejet érő negatív hatásokat.

AMET VINCI MIPS shaded matt fekete kerékpáros sisak lényegesebb tulajdonságai

  • Össztömege: 260 g
  • A speciális MIPS technológia mérsékli az ütődések erejét
  • 16 szellőzőréssel rendelkezik
  • Országúti típusú kerékpárhoz
Kód:  SPTmet048nad
Termékszám:  SPTmet048nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15