Oldal frissítése

MET ROAM stromboli fekete matt/fényes

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MET ROAM stromboli fekete matt/fényes

A minőségi kerékpáros sisak a biztonságos közlekedés lényeges része, hiszen a legkritikusabb balesetek a fejsérülések miatt keletkeznek. A MET ROAM stromboli fekete matt/fényes kerékpáros sisak elsősorban mountain bike (MTB) kerékpárokhoz ajánlott. Ezt az agresszív konstrukció, a nagyobb tarkórész és néha az állítható napellenző alapján ismerheted fel. Természetesen ezt a sisakot bármilyen biciklin, vagy gördeszkán viselheted, hiszen a fajtája csak a küllemét befolyásolja, védelmi képességeit nem.

A legfontosabb, hogy a sisak a pánt nélkül is megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A maradéktalan kényelem érdekében mérete egy praktikus szabályzókerékkel változtatható.

A MET ROAM stromboli fekete matt/fényes kerékpáros sisak főbb paraméterei

  • Tömege: 335 g
  • 22 szellőzőréssel rendelkezik
  • MTB típusú kerékpárokhoz
Kód:  SPTmet036nad
Termékszám:  SPTmet036nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10