Oldal frissítése

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK C12

A Merrel CAPRA MID WATERPROOF cipő kiváló, egész évben, még télen is hordható lábbeli. A vízálló szarvasbőr felsőrész szárazon tartja gyermeked lábát, az M-Select Dry technológia a lélegző hálós béléssel kombinálva pedig meggátolja, hogy a nedvesség a cipőbe jusson. A széles, könnyedén beállítható fűzőnek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik a lábra és biztonságosan a helyén marad. Az M-Select FRESH technológia, amely eltávolítja a kellemetlen szagokat, további nagyszerű tulajdonság. Az egyedülálló M-Select Grip technológiának köszönhetően a cipő talpán különleges bevágások találhatók, amelyek biztosítják a kiváló tapadást nedves és száraz időjárás esetén egyaránt.

Legfontosabb jellemzők

  • Egész évben hordható gyermekcipő
  • A felső réteg vízálló szarvasbőr
  • Az M-Select Dry technológia meggátolja, hogy a nedvesség a cipőbe jusson, kívül eltereli azt
  • A széles, könnyedén beállítható fűzők biztonságosant tartják a cipőt a lábon
  • Könnyedén tisztíthatók
  • M-Select Fresh antibakteriális védelem
  • M-Select Grip  a tökéletes tapadás érdekében nedves és száraz időben egyaránt

Tökéletes tapadás bármilyen időjárásban

A cipő egyedi tulajdonsága a talp szélén található különleges bevágások, amelyek kiváló tapadást biztosítanak oldalirányú mozgás esetén. A ferde kitüremkedések pedig engedik, hogy a szennyeződések távozzanak sétálás közben. Anyaga rendkívül tartós, valamint nem csak száraz időjárásban biztosítja a kiváló tapadást, hanem nedves felületeken is.

Antimikrobiális védelem

Az M-Select FRESH technológia természetesen jelenlévő, barátságos mikróbákat tartalmaz, amelyek segítségével hosszú időre sikeresen távolítja el az izzadás és baktériumok által okozott kellemetlen szagot, kémiai vegyületek nélkül.

 
Kód:  SPTm0800
Termékszám:  646881305997
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10