Oldal frissítése

Merrell CAPRA cipő, közepesen vízálló, UK C11

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Merrell CAPRA cipő, közepesen vízálló, UK C11

A Merrell CAPRA közepesen vízálló cipők nagyszerű, egész évben használható gyermekcipők, amelyeket fel lehet használni még télen is. Vízálló velúr felső tartja a gyerek lábát szárazon, az M-Select Dry technológia kombinálva a lélegző hálós béléssel,  elvezeti a nedvességet a cipőből. Köszönhetően a széles, finoman állítható fűzőnek, a cipő jól tartja a lábat. Ne hagyjuk figyelmen kívűl az M-FRESH technológiát sem, ami a nemkivánatos szagok elvezetésére szolgál. A talp tartalmaz egy speciális peremterületet - Select M-Grip -, amely biztosítja a jó tapadást nedves és száraz időben.

Legfontosabb jellemzők

  • Egész éves gyermek cipő
  • Velúr vízálló felső
  • M-Select Dry áthatolhatatlan a nedvességnek kívűlről, de belülről eltávolítja azt
  • Nagy, állítható fűző biztosan tartja a cipőt a lábon
  • Könnyen hordható
  • Antibakteriális védelem M-Fresh Select
  • Select M-Grip a nagyszerű tapadásért, száraz és nedves időjárásban

A tökéletes tapadás bármilyen időjárási

A talpon különleges bevágások vannak a kerület mentén, amelyek kiváló tapadást adnak oldalirányú elmozduláskor. A ferde kidudorodások viszont segítenek járás közben megszabadulni a sártól. Az anyag, amelyből készült nagyon tartós, és ami a legfontosabb biztosítja a jó tapadást nem csak száraz, de még nedves felületeken is.

Antimikrobiális védelem

Az M-Select FRESH technológia képes a természetben előforduló barátságos mikrobák, izzadtság és baktérium okozta szagok megszüntetésére vegyszer nélkül.

 
Kód:  SPTm0799
Termékszám:  646881305973
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15