Oldal frissítése

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK 5

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Merrell CAPRA MID WATERPROOF UK 5

A Merrell CAPRA MID WATERPROOF nagyszerű, egész évre alkalmas gyermekcipő, amely a téli időszakban is remekül kihasználható. Vízlepergető velúr felülete szárazon tartja a kisgyermekek lábát, az M-Select Dry technológia a légáteresztő hálós bélés kombinációjával együttesen pedig kifelé vezeti el a cipőből a nedvességet. A széles, könnyen beállítható fűzőnek köszönhetően a cipőt könnyen fel tudják venni a legkisebbek is, s emellett tökéletesen illeszkedik a lábra. Mindenképpen említést érdemel a kellemetlen lábszag keletkezését kiküszöbölő M-Select FRESH technológia. A cipő talprészének mindkét széle mentén speciális M-Select Grip rovátkák találhatóak, amelyek gondoskodnak a megfelelő tapadásról száraz és nedves időben egyaránt.

Legfontosabb jellemzők

  • Egész évre alkalmas gyermekcipő
  • A felső velúr réteg vízlepergető
  • Az M-Select Dry technológia nem engedi be a nedvességet a cipő belsejébe, hanem kifelé vezeti el azt
  • A széles, könnyen beállítható fűző biztonságosan tartja a cipőt a lábon
  • Könnyen felvehető
  • M-Fresh Select antibakteriális védelem
  • M-Select Grip a tökéletes tapadás érdekében száraz és nedves időben egyaránt

Tökéletes tapadás minden időjárási körülmény között

A talprészt speciális rovátkákkal látták el körben, a széle mentén, amelyek kiváló tapadást biztosítanak oldalirányú mozgás során. A ferde elrendezésű rovátkák emellett lehetővé teszik a piszok és egyéb szennyeződések lepergetését a cipőről járás közben. A cipő rendkívül ellenálló anyagból készült, s mindenekelőtt remek tapadást biztosít nemcsak száraz, hanem nedves felületen is.

Antimikrobiális védelem

Az M-Select FRESH technológia természetes módon keletkező jótékony mikróbáinak köszönhetően képes tartósan kiküszöbölni a baktériumok okozta kellemetlen lábszag kialakulását, mindezt vegyszer használata nélkül.

Kód:  SPTm0806
Termékszám:  646881310731
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15