Oldal frissítése

Meatfly MF Brand Logo SK8 Complet

Kiegészítők a termékhez

Meatfly MF Brand Logo SK8 Complet

Amennyiben új gördeszkát akarsz venni, akkor jó helyen jársz. A minőségi Meatfly MF Brand Logo SK8 Complet egy hiánytalan gördeszka, amelyen minden szükséges felszerelést megtalálsz. Ennek hála rögvest indulhatsz gördeszkázni. Ez a modellvariáns haladók és kezdők számára is nagyszerű választás. Minden gördeszkás jól tudja, hogy vásárláskor az egyik legjelentősebb szempont a gördeszka szélessége. A prémium minőségű Meatfly MF Brand Logo SK8 Complet 20,493 cm szélességű lappal rendelkezik, mely még a legkomplikáltabb trükkökhöz is használható.

Meatfly gördeszka legfontosabb tulajdonságai

  • Maximum teherbírása: 90 kg
  • 52 mm átmérőjű kerekkel van felszerelve, melyek a leggyakrabban használt variánsok közé tartoznak, illetve járdákon vagy rámpákon történő gördeszkázáshoz és trükkökhöz is ideálisak
  • A konkáv alakú gördeszka könnyebben irányítható
  • Stílusos dizájn
Kód:  SPTmtf025nad
Termékszám:  SPTmtf025nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20