Oldal frissítése

Meade Polaris 70mm EQ Refractor Teleszkóp

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Meade Polaris 70mm EQ Refractor Teleszkóp

Az éjszakai égboltot szeretné látni, és részletesebben csillagokat, bolygókat és egyéb tárgyakat szeretne látni? A Polaris teleszkóp-sorozat egy teleszkóp, amely teljes mértéApproxen kiaknázhatja a természet megfigyelésének lehetőségét a fényszennyezéstől távol. Ezt megkülönbözteti egy kiváló minőségű lenticular rendszer. Egy Barrow objektívvel és egy hármas szemlencsével érkezik, a leghosszabb fókusztávolságú szemlencse nagyobb területet fedhet fel, a másik kettő, rövidebb fókuszpontokkal, alkalmasabb egy adott objektum részletesebb nagyítására. A kereső közepén található piros pont segít megtalálni és pontosan megcélozni a kívánt pontot az égen. A teleszkópot normál teleszkópként is használhatja a földi megfigyeléshez, és a DVD-n található állvány és zászló is megtalálható a csomagban.

A 70 mm-es teleszkóp Meade Polaris fő előnyei

  • Minden, ami az első éjszakai égbolt megfigyeléséhez szükséges
  • Megbízható lencse rendszer az űrszondák megfigyeléséhez
  • Barrow lencse és három szemlencse különböző fókusztávolsággal
  • Segéd piros pont a kereső közepén
  • Állványra, egyenlítői konzolra és szoftverre
  • Más optikai lencsék átmérőjében is kapható

Állvány és extra szoftver

A készletben a Meade Polaris teleszkóppal együtt egy robusztus acél állvány is rendelkezésre áll, amely a teleszkópot a szükséges támasztékkal és stabilizálással látja el. Egy equatoriális fogkefetartó is tartozik. Élvezni fogja a látómező zavartalan és zavartalan mozgását az éjszakai égbolton . Ezenkívül a használt konzol lehetővé teszi a motor meghajtásának telepítését. A DVD-hez csatlakoztatott különleges csillagászati ??szoftver kompatibilis a Windows rendszerrel, és több mint 10 000 égitestet tartalmaz az adatbázisban. Köszönjük, hogy kinyomtathatja az éjszakai égbolt térképeit, vagy jobban megtervezheti a következő megfigyelést. A listában nem csak csillagok, hanem bolygók, galaxisok, ködök és még sok más is megtalálhatóak.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 97 cm
Magasság 137 cm
Mélység 87 cm
Tömeg 7 560 g

Típus

Típus Csillagászati távcső

Felszerelés

Csomag része Csillagászati tartozékok, Tripod

Tulajdonságok

Típus Lencsés
Objektív átmérője 70 mm
Gyújtótávolság 900 mm
Lencseátmérő 26 mm
Lencse belső átmérője 6,3 mm
Kód:  Mead007
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  71674

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20