Oldal frissítése

Meade Infinity 102 mm-es Refractor Telescope

Kiegészítők a termékhez

Meade Infinity 102 mm-es Refractor Telescope

Olyan voltál, mint egy kicsit az éjszakai égbolton, és a csillagok és más égi testek kiszámíthatatlan észlelésének érzése a bőröd alá süllyedt? Az Infinity Teleszkópok köre a kezdő csillagászok egyik eszköze. Nagyon kedvező árúak és ugyanakkor elegendőek ahhoz, hogy megfigyeljék például a Hold vagy a Jupiter gyűrű felületét . 102 mm-es objektívvel rendelkezik, amely fényes és éles képet nyújt. Egy Barrow objektívvel és egy hármas szemlencsével érkezik, a leghosszabb fókusztávolságú szemlencse nagyobb területet fedhet fel, a másik kettő, rövidebb fókuszpontokkal, alkalmasabb egy adott objektum részletesebb nagyítására. A kereső közepén található piros pont segít megtalálni és pontosan megcélozni a kívánt pontot az égen. A teleszkópot normál teleszkópként is használhatja a földi megfigyeléshez, és a DVD-n található állvány és zászló is megtalálható a csomagban.

A Meade Infinity 102mm teleszkóp fő előnyei

  • Minden, ami az első éjszakai égbolt megfigyeléséhez szükséges
  • Kiváló teleszkóp az ár / teljesítmény arányban
  • Ideális a kezdő csillagászoknak
  • Megbízható, kiváló minőségű optika az űrszondák megfigyeléséhez
  • Barrow lencse és három szemlencse különböző fókusztávolsággal
  • Segéd piros pont a kereső közepén
  • Állvány, alt-azimuth tartó és szoftver
  • Más optikai lencsék átmérőjében is kapható

Állvány és extra szoftver

A készletben, a Meade Infinity teleszkóppal együtt, egy stabil állványt biztosítanak a támogatás és stabilizálás biztosításához. Ez magában foglal egy alt-azimuth konzolt is. Élvezni fogja a látómező zavartalan és zavartalan mozgását az éjszakai égbolton . A DVD-hez csatlakoztatott különleges csillagászati ??szoftver kompatibilis a Windows rendszerrel, és több mint 10 000 égitestet tartalmaz az adatbázisban. Köszönjük, hogy kinyomtathatja az éjszakai égbolt térképeit, vagy jobban megtervezheti a következő megfigyelést. A listában nem csak csillagok, hanem bolygók, galaxisok, ködök és még sok más is megtalálhatóak.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 87 cm
Magasság 135 cm
Mélység 87 cm
Tömeg 5 500 g

Szín

Szín Fekete, Kék

Típus

Típus Csillagászati távcső

Tulajdonságok

Objektív átmérője 102 mm
Nagyítás 204 ×

Funkció

Funkció Kompatibilis állvány

Felszerelés

Összeszerelés Azimut
Csomag része Csillagászati tartozékok, Tripod

Tulajdonságok

Típus Lencsés
Objektív átmérője 102 mm
Gyújtótávolság 600 mm
Lencseátmérő 26 mm
Lencse belső átmérője 6,3 mm

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  Mead003
Termékszám:  0643824208780

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10