Oldal frissítése

McDavid Ligament Knee Support 425, fekete XL

4,4 3 értékelés
Változat
Méret
L XL
31 990 Ft

McDavid Ligament Knee Support 425, fekete XL

Növeld a térd stabilitását, vagy segítsd enyhíteni a gyógyulás folyamatát egy esetleges baleset után a McDavid Ligament Knee Support 425 merevítővel. A neoprén merevítő rögzíti a térdet és enyhíti az ízületi gyulladás, íngyulladás és bursitis okozta tüneteket. A 2-es fokozatú támogatás azt jelzi, hogy egy közepesen hatékony merevítőről van szó. Kellemesen melegíti a lábat. A térdkalács támasz a megfelelő formában tartja a térdkalácsot. A McDavid Ligament Knee Support 425 segít abban is, hogy gyorsabban visszatérhess a sportoláshoz.

A McDavid Ligament Knee Support 425 XL merevítő legfontosabb jellemzői

  • Merevítő térdkalács támasszal
  • Baleset után megkönnyíti és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát
  • Nagyszerű, négy lemezből álló design
  • A neoprén rögzítőt nylon bevonattal látták el
  • A McDavid Ligament Knee Support 425 könnyen tisztítható
  • Mindkét lábhoz alkalmas
  • Szín: fekete

Nagyszerű támasz a térdkalácsnak is

A legmodernebb anyagok, amelyekből a McDavid Ligament Knee Support 425 merevítő készült, könnyűek, rugalmasak és lélegzőek. Azonban nem korlátozzák a természetes mozgást. Négy rugós acéllemezből készült, állítható pántokkal rendelkezik, így méretre állítható és a térd megerősíthető. A térdkalács támasz a lábat a megfelelő helyzetben tartja. A McDavid Ligament Ligament Knee 425 merevítő könnyen tisztítható - kézzel mosható, utána hagyjuk magától megszáradni.

Méret:
XL


Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Térd

Méret

Méret XL
Kód:  SPTspin024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  29369425057

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05