Oldal frissítése

McDavid Bio-Logix Knee Brace Right 4200, fekete, M

4,3 4 értékelés
Változat
Méret
L M
55 790 Ft

McDavid Bio-Logix Knee Brace Right 4200, fekete, M

Az egészség az emberi élet legfontosabb tényezője, ezért megfelelően gondoskodnunk kell róla, különösen sportolásnál. A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő a legmagasabb szintű támogatást biztosítja, különösen alkalmas nagy instabilitás esetén vagy műtét után. A térd húzódik és stabil, anélkül, hogy korlátozva lenne a normál mozgásban. Pontosan illeszkedik a jobb lábra, a merevítőhöz történő maximális tapadásért. Tartalmaz egy támfalat is. A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő a legjobb választás, amit a lábával tehet.

A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő legfőbb jellemzői

  • A legmagasabb szintű támogatást biztosítja
  • A térdvédő felgyorsítja a gyógyulást és javítja a vérkeringést
  • Pontosan illeszkedik a jobb lábra
  • Nem korlátoz a normál mozgásban
  • A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő lélegző anagból készült és stabil kialakítású
  • Egyszerűen karbantartható, így időt takaríthat meg

A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő tart, és nem korlátoz

Az ortézisben történő közlekedés meglehetősen egyszerű. Először a támfallal rögzítse térdét, majd helyezze fel magát, a térdvédőt. A nyomás elősegíti a gyógyulást és javítja a vérkeringést. A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő nem korlátoz a normál mozgásban, így nyugodtan viselheti minden nap. Az Sleeve-Lock technológiának köszönhetően a rögzített szalag helyén tartja a támfalat.

Lélegző és kényelmes orvosi segédeszköz

A McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédő nem is lehetne kényelmesebb. A stabil és puha anyagok kombinációja járul hozzá legfőképp a kellemes viselethez. Nagyon jó lélegző anyagból készült, így nem kell attól tartania, hogy beleizzadna a lába. Még a karbantartása is rendkívül egyszerű, csak óvatosan mossa át tisztítószerrel a szerkezetet, öblítse le, majd hagyja megszáradni. Gyorsítsa fel a gyógyulást és javítson ízületei egészségén a McDavid Bio-Logix Knee Brace térdvédővel!

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Térd

Méret

Méret M
Kód:  SPTspin141
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  29369138704
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10