Oldal frissítése

McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix ™ bokamerevítő fekete bal lábra

Az egészség mindenki számára fontos tényező, amire sportolás során kiemelten kell figyelnünk. A McDavid Bio-Logix bokamerevítő megfelelő támogatást nyújt akár egy műtét után is, vagy ha sérülésből épültünk fel. Rögzíti a bokát, így elkerülve a sérüléseket. Kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábra, ezáltal használata is kényelmes. Szilikon talpkidolgozás jellemzi, így akár cipőben is nyugodtan hordhatjuk. A McDavid Bio-Logix bokamerevítő és védő a legjobb, amit bokád védelmében tenni tudsz!

A McDavid Bio-Logix bokavédő és remevítő legfontosabb jellemzői:

  • A legmagasabb szintű támogatás
  • A merevítő gyorsítja a gyógyulást és elősegíti a vérkeringést
  • A bal lábra lett tervezve
  • Nem korlátozza a természetes mozgást
  • A McDavid Bio-Logix bokavédő légáteresztő és kitűnő tartást ad
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás

A McDavid Bio-Logix bokavédő tartja a bokát, de nem korlátozza azt!

A speciális kialakításának köszönhetően felhelyezése és levétele biztonságos és egyszerű. Biztonsági kötözővel, hogy helyén tartsa a bokát. Elősegíti a gyógyulást és a vérkeringést is serkenti. A McDavid Bio-Logix nem akadályozza a bokán a természetes mozgásában, így minden nap hordhatjuk, akár cipővel is.

Légáteresztő és kényelmes orvosi eszköz:

A Bio-Logix híres kényelmességéről. Kemény és egyben kényelmes viseletet nyújt. Kiváló légáteresztő képessére van, így nem izzad bele a láb. Egyszerűen tisztítható, alkalmazzunk langyos vizet egy kis mosószerrel és mossuk ki kézzel, majd várjuk meg míg magától megszárad. Felgyorsítja a gyógyulást és könnyebbé teszi a gyógyuló bokával eltöltött mindennapokat.

 

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Boka

Méret

Méret M
Kód:  SPTspin08
Termékszám:  29369138667

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10