Oldal frissítése

McDavid Bio-Logix Ankle Brace Right 4197, fekete XS/S

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix Ankle Brace Right 4197, fekete XS/S

A testi épségünk az egyik legfontosabb tényező életünkben, ezért tennünk kell érte, különösen a sportolás során. A legmagasabb szintű támogatást kínáló McDavid Bio-Logix Ankle Brace különösen nagy instabilitás esetén vagy műtét utáni időszakban alkalmas. Lehúzza a boka duzzanatát, és rögzíti azt a mobilitás korlátozása nélkül. Pontosan a jobb lábra szabták, hogy maximálisan illeszkedjen az ortézishez. A szilikon talp kényelmes, még cipő viselése esetén is. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokaortézis a legjobb dolog, amit a lábaid érdekében tehetsz.

A McDavid Bio-Logix Ankle Brace Right 4197 XS/S fő jellemzői 

  • A legmagasabb szintű támogatás
  • Az ortézis felgyorsítja a gyógyulást és elősegíti a vérkeringést
  • Pontosan a jobb lábra szabták
  • Nem korlátozza a természetes mozgást
  • A McDavid Bio-Logix Ankle Brace légáteresztő és szilárd
  • Az egyszerű karbantartással időt takaríthatsz meg

    A McDavid Bio-Logix Ankle Brace rögzíti, de nem korlátozza a lábat

    Az ortézis felvétele és eltávolítása meglehetősen egyszerű folyamat. Rögzítőcsíkokkal rendelkezik, hogy a sínt a helyén tartsa, és megakadályozza annak elmozdulását. A nyomás segíti a gyógyulást és stimulálja a vérkeringést. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace nem korlátoz a természetes mozgásban, így minden nap viselheted.

    Légáteresztő és kényelmes gyógyászati segítség

    McDavid Bio-Logix Ankle Brace olyan kényelmes, amennyire csak lehetséges. A szilárd és puha anyagok kombinációja gondoskodik a kellemes viseletről. Rendkívül légáteresztő, így nem izzad meg benne a lábad. Még a karbantartása sem igényes, egyszerűen mosd ki kézzel kíméletes mosószerrel, öblítsd ki és hagyd megszáradni. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace ortézisével felgyorsíthatod a gyógyulás folyamatát és tehetsz az ízületeid egészsége érdekében.

    Méret:
    XS/S

    Paraméterek

    Testrész

    Rendeltetés Boka

    Méret

    Méret XS
    Kód:  SPTspin010
    Termékszám:  29369138643

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20