Oldal frissítése

McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

McDavid Bio-Logix™ Ankle Brace Bokamerevítő fekete M/L

Az egészség az ember életében a legfontosabb tényező, ezért érdemes gondoskodni róla, főleg sport közben. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő a legmagasabb szintű támogatást nyújtja, és különösen ajánlott nagy fokú instabilitás esetén, vagy műtétet követően. Használata mellett a boka mozgása nem korlátozott. Pontosan a bal lábra illeszkedik azért, hogy a bokamerevítő tapadása a maximális legyen.
A szilikon talp cipőben is kényelmes viseletet biztosít. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő a legjobb, ami a lábaddal történhet.

A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő legfontosabb jellemzői

  • A legmagasabb szintű támogatás
  • A térdvédő felgyorsítja a gyógyulást és serkenti a vérkeringést
  • Pontosan a bal lábra szabták
  • Nem akadályozza a természetes mozgást
  • A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő légáteresztő és masszív anyagból készült
  • Karbantartása egyszerű, ezzel időt takarítasz meg

A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő nem akadályoz

A bokamerevítő fel- és levétele igen egyszerű. Tartószalagokkal rögzíthető, ezek a felcsavarodást is meggátolják. A nyomás segíti a gyógyulást, és serkenti a vérkeringést. A McDavid Bio-Logix Ankle Brace  bokamerevítő nem korlátozza a természetes mozgást, ezért minden nap viselheted.

Légáteresztő és kényelmes orvosi segédeszköz


A McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő viselése a lehető legkényelmesebb. A masszív és lágy anyagok viselése kényelmes. Ezen kívül légáteresztő is, így nem fogsz benne izzadni. Karbantartása egyszerű, csak mosd ki kézzel, enyhe hatású mosószerrel, öblítsd ki és szárítsd meg. Gyorsítsd fel ízületeid gyógyulását a McDavid Bio-Logix Ankle Brace bokamerevítő használatával!

 

Paraméterek

Testrész

Rendeltetés Boka

Méret

Méret M
Kód:  SPTspin07
Termékszám:  29369138650
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05