Oldal frissítése

MATRIX E1x

Kiegészítők a termékhez

MATRIX E1x

Változtassa át az otthoni tornatermét egy professzionális edzőteremmé! Az E1x ellipszistrainer az egyik legjobb a maga nemében, és mindent meg fog adni Önnek, amit egy ilyen géptől várhat. Legfőbb előnye az öntöltéses rendszer. Egy másik pont, amiben messze meghaladja vetélytársait a nagyszerűen megtervezett kialakítása, mely megkönnyíti a karbantartását és javítását. Mindez a védőburkolatok rendkívül egyszerű eltávolíthatóságából áll. A megbízható generátor gondoskodik a terhelésről. Végül, de nem utoljára a vonzó, futurisztikus design az, amit fontos kiemelni, mely elegánsan kiegészíti a jeges ezüst és a matt fekete színek kombinációját.

Legfontosabb jellemzők

  • Ergonomikus markolat
  • Nulla üzemeltetési költség
  • Intuitív LED kijelző háttérvilágítással
  • Egyszerű karbantartás
  • Aktiválja a test összes izmát
  • Az Ön teljesítményétől függetlenül hatásos az edzés

Önmeghajtó generátor?

Se akkumulátor, se konnektor - ez lehetséges? A Matrix E1x bebizonyítja, hogy igen! Hála az önmagát töltő rendszernek nem csak az energiaköltségeket takarítja meg, hanem lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhessük. Teljesen független az áramellátástól és a konnektorok elhelyezésétől. Az elektromosságtól való függetlensége egyben a környezetbarát voltát is jelenti. Mindössze 25 ismétlést kell elvégezni a gép működéséhez szükséges energia megtermeléséhez.

Más, szabványon kívüli paraméterek

A markolat speciális, ergonomikus kialakítása kényszeríti, hogy mindkét irányba mozogjon. Ez biztosítja, hogy ne csak egy izmot erősítsünk folyamatosan. Emellett az elliptikus tréner rengeteg edzésprogramot is kínál. Érdemes megemlíteni például a hegymenet, zsírégetés vagy a bemelegítő programokat. Higgye el, az egyik funkcióban sem fog csalódni. Az intuitív LED kijelzőn nem csak a sebességét és a megtett távolságot fogja látni, hanem az edzése intenzitását, pulzusszámát, elégetett kalóriáit és a profilját.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 151 kg

Általános méretek

Mélység 178 cm
Szélesség 74 cm
Magasság 174 cm

Teherbírás

Terhelhetőség 182 kg
Kód:  SPTif0258
Termékszám:  E1x

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20