Oldal frissítése

Mastodont Baits - Bojli dip Scopex és kókusz 16/20 mm 150 ml

4,7 3 értékelés

Mastodont Baits - Bojli dip Scopex és kókusz 16/20 mm 150 ml

Kiváló bojli dip Scopex és kókusz ízben, a még eredményesebb horgászatért. A Scopex alapja az édes krémes tejszín (tejfehérje), kiegészítve egy leheletnyi erjesztett gyümölccsel (fagyal). A halak számára ez roppant vonzó, így gyorsan a kívánt helyre csalogatja őket. A Scopex klasszikus íznek számít, használata széleskörű. Ez a típus a kókusz ízével gazdagítva alkot egységet, amely rendkívül sikeres csapda rövid futamokhoz, hideg vízben, vagy nyári csemegének, amikor alacsony a víz oxigéntartalma. Szokatlanságának köszönhetően meglepően jó eredményeket mutathat fel még gyakran horgászott vizeken is.

A bojlik be vannak töltve egy amino dipbe, amely könnyen oldódik, de nem bocsájt ki PVA-t. A dipek többnyire arra szolgálnak, hogy vonzóbbá tegyék a bojlikat, ezáltal eredményesebbé téve a csalit. Aminosavakat tartalmaznak, amelyek vonzzák a halakat.

Íze:
Scopex - kókuszdió

Bojli mérete:
16/20 mm

Csomagolás:
150 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Átmérő

Átmérő 16 mm

Íz

Íz Kókusz

Típus

Típus Dippelt
Kód:  JVR055810
Termékszám:  8594187921224

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05