Oldal frissítése

Marimex in-ground 305 cm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Marimex in-ground 305 cm

Ha akad szabad hely a kertben, és gondolkodsz, hogyan tedd hasznossá, a trambulin remek ötlet. A gyerekek szeretnek a trambulinban ugrálni, de a felnőttek is bátran tornázhatnak benne. A Marimex In-ground trambulin kialakítása egyedülálló, rendkívül stabil, szilárd és biztonságos. A nagyobb stabilitást a lábakmegtöbbszörözése adja, illetve az, hogy a trambulin a talajba engedhető. A minőségi alapanyagok és a gyártás során használt korszerű technológiáknak köszönhetően a Marimex trambulin a piac legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb termékei közé tartozik. A márka minden terméke megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak, és Intertek tanúsítvánnyalrendelkezik.


A Marimex In-ground 305 cm Trambulin legfontosabb tulajdonságai 

  • Rendkívül stabil és biztonságos trambulin 
  • A talajba engedhető
  • A stabilitásról 6 sík láb gondoskodik
  • Ugrálás a felszín szintjén 
  • Az ugrófelület a bőr felhorzsolódását megakadályozó bevonattal kezelt 
  • A Marimex trambulin belső védőhálóval felszerelt
  • A védőhálót tartó nyolc darab rúd puha habbal borított
  • A felső perem és a keret ellenálló csövekből készül 
  • A rugókat erősebb és ellenállóbb PVC vonja be 
  • A bejárat három csattal biztosított
  • Színkivitel: kék-fekete

Első a biztonság

Marimex Premium In-ground trambulin tökéletes stabilitását 6 darab láb garantálja. A talajba engedhető, így az ugrófelület a felszínnel azonos szinten van a biztonságosság fokozása érdekében. Az ugrófelület anyaga a piacon fellelhető egyik legjobb minőségű. A Marimex trambulin felülete speciális polipropilénből készül, UV-védelemmel ellátott, ígygarantált a hosszú élettartam. Ezen felül speciális, finom bevonatot kapott, amely meggátolja, hogy a bőr az ugrálás következtében felhorzsolódjon. 


Belső védőháló

  • A csomagolás a belső védőhálót is tartalmazza, amely megakadályozza, hogy a trambulinon ugrálók a rugók közé jussanak. Nyolc darab dinamikusan hajlított rúd támasztja alá, a megerősített felső perem pedig szorosan összetartja. A védőhálót tartó rudak puha habbal borítottak, a rugók pedig megerősített védőréteget kaptak. Abejárat három csattal gátolja meg a kiesést a trambulinból.A Marimex In-ground trambulin a biztonságosság lehető legmagasabb fokát garantálja, ennek köszönhetően nemcsak a gyerekek élvezhetik felhőtlenül az ugrálás boldog perceit.

Méretei:
305 × 190 cm


Paraméterek

Konstrukció

Tömeg 45 kg

Méretek

Magasság 190 cm

Tulajdonságok

Extra elemek Védőháló
Rugók száma 54 db
Kód:  Tramp05
Termékszám:  8590517976377

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05