Oldal frissítése

Archív - Mandula

A mandula az egyik legnépszerűbb dióféle. Különösen közkedvelt a magas tápanyagtartalma és a finom íze miatt. Az egészséges zsírok, fehérjék, rostok, vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, ennek köszönhetően ideális választás az immunrendszer erősítésére és az általános egészség megőrzésére. A mandula sokoldalú összetevő, mivel főzés során és önmagában is fogyasztható, emellett különféle ételekhez is adható, vagy felhasználható sütéshez és főzéshez. Milyen értékeket képvisel még a mandula? Az alábbi sorokból kiderül.

Paraméterek módosítása
12 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10