Oldal frissítése

Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M

Kiegészítők a termékhez

Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M

Akármelyik túrázó igazolhatja – a fejlámpa minden bizonnyal a legpraktikusabb fényforrások egyike. Sokféle helyzetben jól jön: világíthatsz vele az erdőben, amikor az utolsó vonathoz bandukolsz vagy ha nem tudod, amikor elindulsz, visszaérsz-e még szürkület előtt. A fejlámpa gyakorlatilag kiváltja a hagyományos elemlámpát.

Fejlámpát az áramellátás szerint célszerű válogatni. Az akkumulátoros típus gyakori használatnál előnyös, az elemmel működő pedig inkább vészhelyzet esetén hasznosabb. A(z) Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M újratölthető akkumulátorral működik. A fejlámpa összkapacitása 1100 mAh.

A(z) Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M fejlámpa világítási specifikációja

A fényáram az általános értelemben vett világítási teljesítményt adja meg. Ez a(z) Luma gyártmányú modell 122 lm fényáramú, ami körülbelül egy 15 wattos wolfram szálas izzónak felel meg. A kibocsátott fény ennek megfelelően akár 30 m távolságból is látható. A(z) Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M az említett teljesítményt 2 db LED segítségével éri el.

A(z) Luma Active LED Light, fejpánt, fekete, S/M fejlámpa főbb paraméterei

  • Maximális világítási távolság: 30 m
  • A fejlámpa ütésálló

Paraméterek

Méret

Méret S/M

Sapka típusa

Sapka típusa Fejpánt
Kód:  SPTlum007
Termékszám:  9120073730329

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10