Oldal frissítése

Lowepro Fotós Hatchback 16L AW kék galaxis

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Fotós Hatchback 16L AW kék galaxis

A Lowepro 16L AW fényképtartó tálca egy tágas és praktikus hátizsák, melyet fényképészeti felszerelések szállítására terveztek . Ez a stílusos és funkcionális hátizsák egy objektívvel ellátott DSLR kamerát, további 3 lencsét vagy vakut, mini állványt, személyes tárgyakat, kis kiegészítőket és tablettákat tartalmaz. A térfogata 16 liter, és kiváló minőségű feldolgozást tesz lehetővé könnyű, vízálló és rendkívül tartós anyagok felhasználásával. 

A fő párnázott fotocomor praktikus tépőzáras osztóelrendezéssel van ellátva, hogy segítsen megszervezni a fő helyet pontosan úgy, ahogy képzeled. Szükség esetén teljesen eltávolítható és viselhető. Ez magában foglalja a hátizsák teljes belsejét is egy nagy táskában, amely magában foglalja például a hálózsákot. A hátizsák rugalmas memóriakártya-zseb, két kiegészítő hálós zseb, egy elülső dupla cipzáras zseb, asztali párnázattal és zseb a dokumentumokhoz és kis tárgyakhoz.

A hátizsákot továbbá kényelmes fogantyúval és SlipLock hurkokkal látták el, amelyek lehetővé teszik, hogy további tartozékokat csatlakoztasson az azonos nevű moduláris rendszerből.A hátizsák kényelmesebb használatának garantálása ergonómikus kialakítása, levegőcsatornákkal és lágy, 7 cm széles vállpántokkal párnázva.

Paraméterek és specifikációk:
Tulajdonságok:

  • Szilárd kivitel, vízálló anyag
  • Párnázott hát, ergonomikus kialakítás, stabilizáló derékszíjak
  • Állítható magasságú mellkasi rögzítő heveder
  • SlipLock rendszer
  • Párnázott és állítható vállpántok
  • Fő kamera hátsó nyílással
  • Két külső oldalsó rugalmas zseb
  • Elöl kettős dupla cipzáras zsebbel bélelt tabletta rekesszel
  • Felsőház személyi árukhoz
  • Minden időjárási fedelet

 
Külső méretek:
27,5 × 18,5 × 47 cm
 
Belső méretek:
19,5 × 11 × 15 cm (alsó fotocomorf)

Súly:
0,9 kg
 
Színtervezés:
Kék galaxis

Kód:  XXLW614c

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10