Oldal frissítése

Lorpio Magnetic Carassio Red Worm 2 kg

Lorpio Magnetic Carassio Red Worm 2 kg

A tartalmas hal etetőanyag használata rendkívül fontos egy eredményes horgászathoz. A remek összetételű Lorpio Magnetic Carassio Red Worm 2 kg egy olyan kaja, amely próbálja horogra csalni a halakat, sőt még ott is tartja őket. Ez a fajta etetőanyag nem mindennapi recept alapján készül és elsősorban gyors pecákra fejlesztették ki. Az etetőanyag különösen nagy 2000 g csomagolású, így nem kell tartanod attól, hogy hamar elfogy. Közkedvelt kukac ízvilágát a halak imádni fogják.

A fogós Lorpio Magnetic Carassio Red Worm 2 kg etetőanyag fontosabb tulajdonságai

  • A remek összetevőkkel rendelkező Lorpio Magnetic Carassio Red Worm 2 kg etetőanyag a horoghoz csábítja a halat és ott is tartja
  • kukac ízvilággal
  • 2000 g csomagolásban
  • A pecás körökben már bizonyított Lorpio hal etetőanyagának egyéb tulajdonságai: vonzza a pontyokat

Paraméterek

Csomagolás

Tömeg 2 000 g
Forma Mikro

Íz

Íz Kukac
Változat Carassio Red Worm

Tulajdonságok

További tulajdonságok Vonzza a pontyokat

Etetés

Halfajta Kárász
Kód:  RYB021782
Termékszám:  5903424224319

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15