Oldal frissítése

Loop+ Iskolatáska, kolibri

Kiegészítők a termékhez

Loop+ Iskolatáska, kolibri

A(z) Herlitz iskolatáska gondos kidolgozása és praktikussága azonnal elvarázsolja a gyermekeket és a szülőket. Ezt a csodás táskát úgy tervezték, hogy ne terhelje meg annyira a gyermek gerincét. Az egyszerűen állítható vállpántok tovább növelik a kényelmet. Ezenkívül érdekelhet még, hogy a párnázott hátsó panel anatómiailag formált. 15 l-es kapacitásának, illetve áttekinthető belső felosztásának hála gyermeked nemcsak a füzeteket és a könyveket viheti magával, hanem egy bőséges uzsonnát is. Fényvisszaverő elemei jobb láthatóságot biztosítanak. A(z) Loop+ Iskolatáska, kolibri súlya mindössze 950 g.

A(z) Loop+ Iskolatáska, kolibri táska fő pozitívumai

  • Stílusos táska 15 l térfogattal
  • A(z) Herlitz táska vállpántjai könnyen beállíthatók
  • A fényvisszaverő elemek fokozzák a biztonságot
  • Anatómiailag formált hátsó rész
  • Tömege: 950 g

A(z) Herlitz táskájának felszerelése

A(z) Herlitz táska anatómiailag kialakított hátsó résszel rendelkezik, tehát a hordása nem lesz kényelmetlen. Vállpántjai könnyen állíthatók. Ennek köszönhetően a gyermeked hátához igazíthatod. A szellőző hátrészt főleg a nyári időszakban fogja értékelni a gyermeked, mivel a háta nem fog annyira megizzadni. A(z) Loop+ Iskolatáska, kolibri elülső zsebbel is bír, melybe beleteheted például a tízóraidat. Az oldalsó zsebeket használhatod a kisebb dolgok tárolására. A mellkaspánt a gyerek méretéhez szabható. A fényvisszaverő elemek nagyobb biztonságot biztosítanak.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Tolltartó, Cipőtáska

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 37 cm
Szélesség 31 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 950 g
Űrtartalom 15 l
Kód:  HRApv01133
Termékszám:  4008110282602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15