Oldal frissítése

Loap SAULO 65 black/gray

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Loap SAULO 65 black/gray

 

A tágas Saulo túrázó hátizsákot a cseh Saul márka gyártja 65 l-es űrtartalommal, felső és alsó tölthetőséggel. A kiváló minőségű konstrukció megfelel a nagyigényű expedíciók, hegyi túrázás, kemping, vagy a hosszútávú nehéz terhek szállítására. A zord időjárás során értékelni fogja az esőköpenyt, amely a hátizsák része és képes akár az egész táskát is befedni. Kényelmes illeszkedést biztosít az anatómiailag formált vállpántoknak, a derékövnek, a mellkasi hevederpántnak, az oldalsó kompressziós hevedereknek és az állítható árnyékolónak köszönhetően.

Legfontosabb jellemzők

  • Túrázó hátizsák egész évre
  • Stabil
  • Felső és alsó tölthetőség
  • Anatómiailag formázott hevederek
  • Tökéletes terhelés eloszlás
  • Megfelelő hátsó szellőzés
  • Integrált esővédő
  • Ellenálló anyagból készült

Egyedi AAS I hátrendszer

Ez egy olyan speciális rendszer, amelyet a legmagasabb igényű, hosszú távon nagy terheléssel utazók számára fejlesztettek ki. Még a teljesen megtöltött hátizsák is rendkívül stabil és tökéletesen elosztja a terhet. A hátlap rugalmas és jól reagál az emberi test mozgására, ami biztosítja a megfelelő szellőzést. Lehetősége van az egész rendszert állítani és mozgatni egyéni igényei szerint.  

Nagy belső tároló

A fő tároló két kamrára van felosztva, melynek aránya osztófal útján állítható. Az alján talál egy külön tároló helyet, továbbá rendelkezik még 1 belső zsebbel, 2 külső zsebbel és 2 külső hálós zsebbel is.

Nagyon tartós anyag

A hátizsák külső anyaga Bulltech, RS 420 Diamond anyagból készült, amely kiváló funkcionális tulajdonságokkal bír, ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak is.

Fontos információk

A zsák magassága:
80 cm

Szélesség:
49 cm

Súly:
2,2 kg

Teherbírás:
25 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Szürke

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Tömeg

Tömeg 2,2 kg

Használat

Használat Túrázáshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Outdoor

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kemény alj, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 82 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 65 l

Rendeltetés

Típus Női
Kód:  SPTsc1032
Termékszám:  8592946446414

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05