Oldal frissítése

Loap Halsa 3+1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Loap Halsa 3+1

A Loap Halsa 3+1 családi kültéri sátor menedéket nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Ez az alagút típusú sátor igazán tágas. A bejáratot egy nagy méretű előtér követi, amely megállja a helyét tárolóhelyként is. Ezt a területet egy apszis fedi, amelyet használhatsz kisebb tárolóhelyként is. A Loap Halsa 3+1 sátor maximum négy személy számára kényelmes. A sátor vízállóságát a 3000 mm-es vízoszlopú megbízható réteg garantálja. A Loap Halsa 3+1 sátor külsejéhez poliészter anyagot használtak. A Loap sátor szerkezete a durawrap anyagból áll, amely egy fóliával megerősített réteg. Ha a sátorozás a hobbid, vagy csak új felszerelésre van szükséged, a Loap Halsa kültéri sátor nagyszerű választás bármilyen kiránduláshoz.


A Loap Halsa 3 + 1 családi kültéri sátor főbb jellemzői

  • A sátor maximum 4 fő befogadására alkalmas
  • A bejárat feletti apszis véd az esőtől és a széltől
  • Az előtér növeli a sátorban a tárolóhelyet
  • A Loap Halsa sátor szerkezete a durawrap nevű anyagból készült, amely egy továbbfejlesztett, megerősített réteg
  • A tropiko (azaz a vízálló külső réteg) vízoszlopa 3000 mm
  • A padló vízoszlopa 5000 mm
  • Két réteg biztosítja a hatékony légáramlást, emellett a Loap Halsa 3 + 1 sátor szellőzőnyílásokkal is rendelkezik
  • A felállított sátor mérete: 130 × 210 × 220 cm
  • Az összehajtott mérete csak 21 × 45 × 21 cm
  • Teljes tömege 4,35 kg csomagolással együtt

Az egész család elfér a Loap Halsa sátorban

Bárhová elutazhatsz a természetbe az egész családoddal, a Loap Halsa tágas kültéri sátor maximum négy személy elhelyezéséről gondoskodik. Az alagút kialakítású sátor hálószobát biztosít éjszakára, a nagyméretű előteret pedig nemcsak tárolóhelyként használhatod ki, hiszen egy esetleges rossz időjárás alkalmával az előtérben összeülhettek a túra többi tagjával is. Az apszis, amely az előteret fedi, újabb tárolóhelyként szolgálhat. A Loap Halsa családi sátor három bejárattal rendelkezik.

Kényelem és szárazság még rossz időben is

A Loap Halsa 3+1 sátorral bárhol megszállhatsz a természetben anélkül, hogy az időjárás miatt kellene aggódnod. A megbízható vízálló réteg illetve a vízhatlan padló védelmet nyújt a vízzel szemben a sátorban. A sátor poliészterből készült, a ragasztott varratokat pedig prémium minőségű Drytech poliuretán réteg egészíti ki, ezáltal a sátor ellenálló a szakadással szemben. Ezeknek a tulajdonságoknak hála a Loap Halsa 3+1 sátor még kedvezőtlen éghajlati vagy időjárási viszonyok mellett is szárazon tart. A klasszikus üvegszálakkal ellentétben a Loap Halsa 3+1 kültéri sátor szerkezete durawrap anyagból készült, amely egy továbbfejlesztett laminátum. Ez az anyag sokkal erősebb, ugyanakkor egy grammal sem nehezebb. A rudak felületét emellett csőszerűen vonták be, a rudak végén fém csatlakozók találhatók.

Kirándulás a Loap Halsa 3 + 1 sátorral

Lehetsz akár alkalmi túrázó vagy a kempingezés szerelmese, a Loap Halsa 3+1 családi sátor biztosan nagyszerűen szolgál majd. Utazáshoz becsomagolhatod a piros elemekkel díszített szürke színű utazótáskába, amely 21 × 45 × 21 cm méretű és az összehajtott sátorral együtt 4,35 kg a tömege.




Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Alagút
Sátor összetétele Apszissal , Előszobával

Tulajdonságok

Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 5 000 mm
Szerkezet anyaga Durawrap
Szín Szürke
Tömeg 4,35 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter
Szellőzés Hálózati nyílások

Típus

Típus Családi, Outdoor

Méret - kibontva

Mélység 220 cm
Szélesség 210 cm
Magasság 130 cm

Méret - csomagolva

Mélység 21 cm
Szélesség 45 cm
Magasság 21 cm

Felszerelés

Felszerelés Szúnyogháló
Kód:  SPTloa0080
Termékszám:  8592946942787

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05