Oldal frissítése

Loap Dauhali L - szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Loap Dauhali L - szürke

Szereted a kempingezést, vagy szívesen töltöd az éjszakát a szabadban, és ehhez szükséged lenne egy új, nagyszerű felszerelésre? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled majd a szürke színű L-es méretű Loap Dauhali hálózsákot, amely Téged is lenyűgöz kényelmével. Ezt a hálózsákot a nők számára készítették. A hálózsák töltete a Grade G6D üreges szálakból készült. Ezek az üreges szálak kiválóan ellenállnak a nedvességnek, kivételes tartósság jellemzi őket, emellett ideális választás az allergiában szenvedő felhasználók számára is. Ez a 3 évszakos Loap Dauhali L-es szürke hálózsák kontrasztos rózsaszínű béléssel és szegéllyel komfortot nyújt számodra, tavasztól őszig nyugodtan használhatod. Körülbelül 12 °C-os hőmérsékletben még zavartalanul alhatsz benne. A múmia szabású hálózsák teljes mértékben bent tartja a meleget, mivel úgy tervezték, hogy pontosan kövesse az emberi test formáját.


A Loap Dauhali L-es női szürke múmia szabású hálózsák főbb jellemzői

  • Nők számára alkalmas
  • A Loap Dauhali L-es kényelmes felhasználásához a maximum testmagasság 180 cm
  • Múmia szabással tökéletesen követi az emberi test alakját, ezáltal komfortos hőmérsékletet nyújt
  • Egyrétegű kialakítás
  • A szürke színű kontrasztos rózsaszín bélésű és varrású Loap Dauhali L-es hálózsák üreges, Grade G6D száltöltettel készült
  • A töltet ellenáll a nedvességnek, allergiások számára is alkalmas
  • A felület karbantartása könnyű, gyorsan szárad
  • A szürke Loap Dauhali L-es hálózsákot tavasztól télig használhatod
  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 12 °C körüli, a legalacsonyabb extrém hőmérséklet -3 °C
  • Tartalmaz egy kompakt, kompressziós csomagolást
  • A szürke színű rózsaszínű béléssel készült Loap Dauhali L-es hálózsák tömege 1100 g

Fedezd fel a természetet az ideális felszereléssel

A kempingezés szórakoztató kalandokkal tölti ki a mindennapjainkat. Azonban vitathatatlan, hogy a szabadban töltött éjszakához szükséges a megfelelő felszerelés. Egy arra alkalmas hálózsák nélkül ugyanis nem csak fáznál, hiszen a hálózsák mentális biztonságérzetet is kínál. Éppen ezért a szürke színű és kontrasztos rózsaszínű béléssel és szegéllyel készült Loap Dauhali L-es hálózsák, amely nők számára alkalmas, remekül helytáll ezen a téren is. A Loap Dauhali L-es hálózsák csodálatos komfortérzetet biztosít, függetlenül attól, hogy a sátorban vagy a " takaró alatt" alszol.

Loap Dauhali L-es hálózsák funkcionális töltettel

A múmia szabású Loap Dauhali L-es három évszakos, egyrétegű hálózsák karbantartása igazán könnyű, a Grade G6D üreges szálakból álló töltet gondoskodik a maximális funkcionalitásáról. Amellett, hogy a töltet páratlan ellenállással bír, ideális még az allergiában szenvedő személyek számára is. A szürke színű Loap Dauhali L-es hálózsákhoz felhasznált üreges szálak másik előnye, hogy ellenállnak a nedvességnek, így rossz időjárás esetén sem szükséges aggódnod, hiszen szárazon aludhatsz. Induláskor sem kell fájnia a fejednek, hiszen könnyedén összecsomagolhatod a Loap Dauhali L-es hálózsákot a kompressziós tartóba, azt pedig elhelyezheted hátizsákodban a könnyű szállítás érdekében. Meg sem érzed majd a súlyát, hiszen tömege csupán 1100 gramm.

Bárhol megszállhatsz a 3 évszakos L-es Loap Dauhali-vel

Hogyha a kempingezés a hobbid, vagy csupán új felszerelésre van szükséged, mert az otthonodon kívül szeretnéd álomra hajtani a fejedet, a szürke színű, rózsaszínű béléssel és szegéllyel készült múmia szabású Loap Dauhali L-es hálózsák a tökéletes választás szinte minden évszakban, számos kiránduláshoz. Tavasztól őszig, amikor éjjel a hőmérséklet 12 °C körül alakul, még az igazán fázós személyek is békésen aludhatnak benne. Ugyanakkor a nagyobb tűrőképességű személyeknek a Loap Dauhali L-es hálózsák megfelelő lehet 4 °C-os hőmérsékletig is. A hálózsákot úgy tervezték, hogy pontosan kövesse az emberi test alakját, így a lehető legnagyobb mértékben a hálózsák belsejében tartja a meleget. A szürke színű Loap Dauhali L-es hálózsák előnyeit a maximum 180 cm magas felhasználók élvezhetik ki teljes kényelemmel.



Paraméterek

Alkalmazás

Használat Női
Évszak Három évszakos
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 180 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 100 g

Szín

Szín Szürke
Kód:  SPTloa0075
Termékszám:  8592946943456

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10