Oldal frissítése

Loap Dauhali - fekete

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Loap Dauhali - fekete

Szereted a kempingezést, vagy szívesen töltöd az éjszakát a szabadban, és ehhez szükséged lenne egy új, nagyszerű felszerelésre? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled majd a fekete színű Loap Dauhali hálózsákot, amely Téged is lenyűgöz kényelmével. Ez a hálózsák alkalmas a férfiak és nők számára egyaránt. A hálózsák töltete a Grade G6D üreges szálakból készült. Ezek az üreges szálak kiválóan ellenállnak a nedvességnek, kivételes tartósság jellemzi őket, emellett ideális választás az allergiában szenvedő felhasználók számára is. Ez a 3 évszakos Loap Dauhali hálózsákkomfortot nyújt számodra, tavasztól őszig nyugodtan használhatod. Körülbelül 12 °C-os hőmérsékletben még zavartalanul alhatsz benne. A múmia szabású hálózsák teljes mértékben bent tartja a meleget, mivel úgy tervezték, hogy pontosan kövesse az emberi test formáját.


A Loap Dauhali fekete múmia szabású hálózsák főbb jellemzői

  • Uniszex - férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
  • A Loap Dauhali kényelmes felhasználásához a maximum testmagasság 190 cm
  • Múmia szabással tökéletesen követi az emberi test alakját, ezáltal komfortos hőmérsékletet nyújt
  • Egyrétegű kialakítás
  • A fekete színű piros bélésű Loap Dauhali hálózsák üreges, Grade G6D száltöltettel készült
  • A töltet ellenáll a nedvességnek, allergiások számára is alkalmas
  • A felület karbantartása könnyű, gyorsan szárad
  • A fekete Loap Dauhali hálózsákot tavasztól télig használhatod
  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 12 °C körüli, a legalacsonyabb extrém hőmérséklet -3 °C
  • Tartalmaz egy kompakt, kompressziós csomagolást
  • A fekete színű piros béléssel készült Loap Dauhali hálózsák tömege 1100 g

Fedezd fel a természetet az ideális felszereléssel

A kempingezés szórakoztató kalandokkal tölti ki a mindennapjainkat. Azonban vitathatatlan, hogy a szabadban töltött éjszakához szükséges a megfelelő felszerelés. Egy arra alkalmas hálózsák nélkül ugyanis nem csak fáznál, hiszen a hálózsák mentális biztonságérzetet is kínál. Éppen ezért a fekete színű és piros béléssel készült Loap Dauhali hálózsák, amely férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, remekül helytáll ezen a téren is. A Loap Dauhali csodálatos komfortérzetet biztosít, függetlenül attól, hogy a sátorban vagy a " takaró alatt" alszol.

Loap Dauhali hálózsák funkcionális töltettel

A fekete színű, múmia szabású Loap Dauhali három évszakos, egyrétegű hálózsák karbantartása igazán könnyű, a Grade G6D üreges szálakból álló töltet gondoskodik a maximális funkcionalitásáról. Amellett, hogy a töltet páratlan ellenállással bír, ideális még az allergiában szenvedő személyek számára is. A fekete színű Loap Dauhali hálózsákhoz felhasznált üreges szálak másik előnye, hogy ellenállnak a nedvességnek, így rossz időjárás esetén sem szükséges aggódnod, hiszen szárazon aludhatsz. Induláskor sem kell fájnia a fejednek, hiszen könnyedén összecsomagolhatod a LoapDauhali hálózsákot a kompressziós tartóba, azt pedig elhelyezheted hátizsákodban a könnyű szállítás érdekében. Meg sem érzed majd a súlyát, hiszen tömege csupán 1100 gramm.

Bárhol megszállhatsz a 3 évszakos Loap Dauhali-vel

Hogyha a kempingezés a hobbid, vagy csupán új felszerelésre van szükséged, mert az otthonodon kívül szeretnéd álomra hajtani a fejedet, a fekete színű, piros béléssel készült múmia szabású Loap Dauhali hálózsák a tökéletes választás szinte minden évszakban, bármilyen helyzetről is legyen szó. Tavasztól őszig, amikor éjjel a hőmérséklet 12 °C körül alakul, még az igazán fázós személyek is békésen aludhatnak benne. Ugyanakkor a nagyobb tűrőképességű személyeknek megfelelő lehet 3 °C-os hőmérsékletig is. A hálózsákot úgy tervezték, hogypontosan kövesse az emberi test alakját, így a lehető legnagyobb mértékben a hálózsák belsejében tartja a meleget. A fekete színű Loap Dauhali hálózsák előnyeit a maximum 190 cm magas felhasználók élvezhetik ki teljes kényelemmel.



Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex
Évszak Nyári
Töltelék Grade G6D

Max. struktúra

Max. magasság 190 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia

Tömeg

Tömeg 1 100 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTloa0074
Termékszám:  8592946943425

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20