Oldal frissítése

Loap Base Dinos - zöld

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Loap Base Dinos - zöld

Szereted a kempingezést, vagy szívesen töltöd az éjszakát a szabadban, és ehhez szükséged lenne egy új, nagyszerű felszerelésre? Akkor minden bizonnyal nagyra értékeled majd a zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsákot, amely minden gyerkőcöt lenyűgöz kényelmével. A hálózsák formájával igazodik a gyermekek testének alakjához. A hálózsák töltete a Grade G6D üreges szálakból készült. Ezek az üreges szálak kiválóan ellenállnak a nedvességnek, kivételes tartósság jellemzi őket, emellett ideális választás az allergiában szenvedő felhasználók számára is. Ez a 3 évszakos Loap Base Dinos zöld hálózsák komfortot nyújt a gyermeked számára, aki tavasztól őszig nyugodtan használhatja. A lurkók körülbelül 0 °C-os hőmérsékletben még zavartalanul alhatnak benne. A múmia szabású hálózsák teljes mértékben bent tartja a meleget, mivel úgy tervezték, hogy pontosan kövesse a gyerekek testének formáját.


A Loap Base Dinos zöld múmia szabású hálózsák főbb jellemzői

  • Kifejezetten gyermekek számára tervezték
  • A Loap Base Dinos kényelmes felhasználásához a maximum testmagasság 150 cm
  • Múmia szabással tökéletesen követi az emberi test alakját, ezáltal komfortos hőmérsékletet nyújt
  • Egyrétegű kialakítás
  • A zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsák üreges, Grade G6D száltöltettel készült
  • A töltet ellenáll a nedvességnek, allergiások számára is alkalmas
  • A felület karbantartása könnyű, gyorsan szárad
  • A zöld Loap Base Dinos hálózsákot tavasztól télig használhatja a gyerkőc
  • Az ideális felhasználási hőmérséklet 0 °C körüli, a legalacsonyabb extrém hőmérséklet -10 °C
  • Tartalmaz egy kompakt, kompressziós csomagolást
  • A zöld Loap Base Dinos hálózsák tömege 1000 g

Fedezd fel a természetet az ideális felszereléssel

A kempingezés a gyerekekkel szórakoztató kalandokkal tölti ki a mindennapjainkat. Azonban vitathatatlan, hogy a szabadban töltött éjszakához szükséges a megfelelő felszerelés. Egy arra alkalmas hálózsák nélkül ugyanis a gyerkőcök nem csak fáznának, hiszen a hálózsák mentális biztonságérzetet is kínál. Éppen ezért a zöld, dinoszaurusz mintás Loap Base Dinos hálózsák, amely gyermekek számára alkalmas, remekül helytáll ezen a téren is. A Loap Base Dinos csodálatos komfortérzetet biztosít a kicsiknek, függetlenül attól, hogy a sátorban vagy a " takaró alatt" alszanak.

Loap Base Dinos hálózsák funkcionális töltettel

A múmia szabású Loap Base Dinos három évszakos, egyrétegű hálózsák karbantartása igazán könnyű, a Grade G6D üreges szálakból álló töltet gondoskodik a maximális funkcionalitásáról. Amellett, hogy a töltet páratlan ellenállással bír, ideális még az allergiában szenvedő személyek számára is. A zöld Loap Base Dinos hálózsákhoz felhasznált üreges szálak másik előnye, hogy ellenállnak a nedvességnek, így rossz időjárás esetén sem szükséges aggódnod, hiszen a gyerekek szárazon aludhatnak. Induláskor sem kell fájnia a fejednek, hiszen könnyedén összecsomagolhatod a Loap Base Dinos hálózsákot a kompressziós tartóba, azt pedig elhelyezheted hátizsákodban a könnyű szállítás érdekében. Meg sem érzed majd a súlyát, hiszen tömege csupán 1000 gramm.

Bárhol megszállhatsz a 3 évszakos Loap Base Dinos-vel

Hogyha a kempingezés a hobbid, vagy csupán új felszerelésre van szükséged, mert a gyermeked az otthonodon kívül szeretné álomra hajtani a fejét, a zöld, múmia szabású Loap Base Dinos hálózsák a tökéletes választás szinte minden évszakban, bármilyen helyzetről is legyen szó. Tavasztól őszig, amikor éjjel a hőmérséklet 0 °C körül alakul, még az igazán fázós gyerkőcök is békésen aludhatnak benne. A nagyobb tűrőképességű lurkók egészen -5 °C-ig komfortosan kihasználhatják a hálózsákot az alváshoz. A hálózsákot úgy tervezték, hogy pontosan kövesse a kicsik testének alakját, így a lehető legnagyobb mértékben a hálózsák belsejében tartja a meleget. A zöld Loap Base Dinos hálózsák előnyeit a maximum 150 cm magas felhasználók élvezhetik ki teljes kényelemmel.



Paraméterek

Alkalmazás

Használat Gyerek
Évszak Három évszakos
Töltelék Üreges szál

Max. struktúra

Max. magasság 150 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó, Jobboldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 000 g

Szín

Szín Zöld
Kód:  SPTloa0077
Termékszám:  8592946997428

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05