Oldal frissítése

LMF Salt&Pepper ciánkék

Kiegészítők a termékhez

LMF Salt&Pepper ciánkék

Gyakran mész hosszú túrákra, amely általában több napon keresztül tart? Akkor bizonyára számos felszerelésre van szükséged a hosszú utak során. Így biztosan hasznát veszed majd ennek a rendkívül praktikus fűszertartónak. A praktikus tartóban háromféle fűszert is tárolhatsz. Így a leggyakrabban használt só és bors mellett egy harmadik kedvencedet is magaddal viheted. A tűzön készült étel így jelentősen ízletesebb lesz.

Ráadásul, a fűszertartó vízálló, légmentesen zár, védett a rázkódás ellen, és lebeg a víz tetején. Ezáltal a fűszerek teljes biztonságban lesznek a nedvességgel szemben, nem szóródnak ki, és az időjárással szemben is védett.

 
Kód:  SPT981
Termékszám:  7331423005925

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10