Oldal frissítése

LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 12 mm 10 kg

LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 12 mm 10 kg

A(z) pellet a halak kedvenc csalija. Egyediségét cilinder alakjának köszönheti, lyukkal a közepén. A(z) LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 12 mm 10 kg nem csak kitűnő etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is felhelyezhető. Speciális felépítésének hála a víz hőfokától függően megközelítőleg egy óra oldódási idővel bír.

A(z) LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 12 mm 10 kg pellet átmérője 12 mm, tehát nem csak nagy pontyok kifogására használhatjuk. Átütő halibut ízét a halak imádni fogják. Mindent összevetve, garantált a siker és a tengernyi hal. A pellet 10000 g csomagolást kapott, tehát nem kell félned attól, hogy hamar elfogy.

A(z) LK Baits Salt Black Hallibut Pellets 12 mm 10 kg pellet legfontosabb tulajdonságai

  • Kiváló etetőanyag és horogcsaliként is eredményesen használható
  • Teljes átmérője: 12 mm
  • Ízvilága: halibut
  • Össztömege: 10000 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 12 mm

Csomagolás

Tömeg 10 000 g
Forma Mikro

Íz

Íz Halibut

Tulajdonságok

További tulajdonságok Intenzív aromájú, Intenzív ízű
Kód:  JVR065103
Termékszám:  8595602010219
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20