Oldal frissítése

LK Baits Nutrigo Predator 30 mm 400 ml

4 490 Ft

LK Baits Nutrigo Predator 30 mm 400 ml

A(z) bojli a pontyhorgászok egyik legeredményesebb horog csalija. A bojli golyók fő jellegzetessége, hogy a vízbe dobva csak nagyon lassan süllyednek a vízfenékre. Egyedi összetételüknek köszönhetően tökéletesen hasonlítanak a pontyok fő táplálékához. A kifli bojlik formázása préseléssel történik. Alapanyaguk sima egyszerű kifli vagy a kenyér. Kimondottan a klasszikus horgászcsalik közé soroljuk őket. Bevetni önállóan, ill. hóember szerelékként lehet. A kicsi, csupán 30 mm átmérőjű bojli a kisebb, ill. a méretesebb pontyok számára is csábítóak. A(z) LK Baits bojli, praktikus csomagolásuknak köszönhetően nem veszítenek a frissességükből és még a szállításuk is pofonegyszerű. További pozitívuma, hogy bárhová el tudod magaddal vinni. Máj ízvilága gyorsan bevonzza a halat.

A(z) LK Baits Nutrigo Predator 30 mm 400 ml bojlik lényegesebb tulajdonságai

  • Csábítóan hat a környéken ólálkodó pontyokra
  • Maximális űrtartalma: 400 ml
  • Tömege: 400 g
  • Egy golyó átmérője: 30 mm
  • Ízesítése: Máj

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Átmérő

Átmérő 30 mm

Tömeg

Tömeg 400 g

Csomagolás

Tömeg 400 g
Űrtartalom 400 ml
Forma Folyékony, Kemény

Íz

Íz Máj
Változat Ragadozó

Tulajdonságok

További tulajdonságok A hajszálelőkén sokáig tart anélkül, hogy elveszítené állandó attraktor kibocsátását, Hosszan tartó intenzív aroma

Típus

Típus Kész
Kód:  RYB019370
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595602021116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20