Oldal frissítése

LK Baits Pelety DUO X-Tra Pellets Nutric Acid/Pineapple 4mm 1kg

5 1 értékelés
3 940 Ft

LK Baits Pelety DUO X-Tra Pellets Nutric Acid/Pineapple 4mm 1kg

A(z) pellet a halak kedvenc csalétke. Jellegzetességét henger formájának köszönheti, lyukkal a közepén. A(z) LK Baits Pelety DUO X-Tra Pellets Nutric Acid/Pineapple 4mm 1kg nem csak kitűnő etetőanyag, de horogcsaliként is bevethető, vagy akár hajszálelőkére is feltehető. Felépítésének hála a víz hőfokától függően megközelítőleg egy óra oldódási idővel rendelkezik.

A(z) LK Baits Pelety DUO X-Tra Pellets Nutric Acid/Pineapple 4mm 1kg pellet teljes átmérője 4 mm, tehát inkább a kisebb halak megfogásához ideális. Közkedvelt ananász ízét és aromáját a halak imádni fogják. Szóval, garantált a siker és a tömérdek mennyiségű hal. A pellet 1000 g kiszerelést kapott, így hosszabb horgászat mellett is tovább kitart.

A(z) LK Baits Pelety DUO X-Tra Pellets Nutric Acid/Pineapple 4mm 1kg pellet legfőbb jellemzői

  • Kitűnő etetőanyag és horogcsalinak is használható
  • Teljes átmérője: 4 mm
  • Ízvilága: ananász
  • Össztömege: 1000 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 4 mm

Csomagolás

Tömeg 1 000 g
Forma Kemény

Íz

Íz Ananász
Változat Nutric Acid/Pineapple
Kód:  RYB017003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595602012176
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15