Oldal frissítése

LK Baits CUC! Nugget Bear fokhagyma 2mm 600g

5 2 értékelés
2 390 Ft

LK Baits CUC! Nugget Bear fokhagyma 2mm 600g

A(z) pellet a halak kedvenc csalétke. Egyedi megjelenését henger formájának köszönheti, pici lyukkal a közepén. A(z) LK Baits CUC! Nugget Bear fokhagyma 2mm 600g nem csak kiváló etetőanyag, de horogcsaliként is eredményesen használható, vagy akár hajszálelőkére is felhelyezhető. Szerkezetének hála a víz hőfokától függően megközelítőleg 1 óra alatt oldódik fel.

A(z) LK Baits CUC! Nugget Bear fokhagyma 2mm 600g pellet átmérője 2 mm, tehát inkább a tenyérnyi és kisebb halak kifogásához ideális. Erőteljes meghatározhatatlan ízét a halak imádni fogják. Egyszóval, garantált a siker és a tömérdek mennyiségű hal. A pellet 600 g kiszerelést kapott, tehát nem kell tartanod attól, hogy hamar elfogy.

A(z) LK Baits CUC! Nugget Bear fokhagyma 2mm 600g pellet legfőbb jellemzői

  • Kiváló etetőanyag és horogcsaliként is eredményesen használható
  • Teljes átmérője: 2 mm
  • Ízvilága: meghatározhatatlan
  • Teljes súlya: 600 g

Paraméterek

Átmérő

Átmérő 2 mm

Csomagolás

Tömeg 600 g
Forma Lágyított

Íz

Íz Meghatározhatatlan
Változat Medvehagyma
Kód:  RYB018366
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595602020034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15