Oldal frissítése

Limar X-Ride Fényvisszaverő Matt fehér L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Limar X-Ride Fényvisszaverő Matt fehér L

A dombokon vagy réteken szeret kerékpározni? Akkor bizony szüksége lesz megfelelő fejvédelemre. Az X-Ride Reflective kerekek nagyszerű tulajdonságokkal szolgál! A haladó technikával ellátott sisak a legcsúszósabb területeke tévedő kerékpárosok számára lett kifejlesztve. A nagy szellőző nyílások remek szellőzést biztosítanak, így garantálva a maximális kényelmet fokozott igénybevétel közben is. Tapasztalja meg az adrenalint és a tökéletes kerékpáros érzést ezzel a megbízható és kényelmes védelmi eszközzel!

legfontosabb jellemzői

  • Modern fényvisszaverő sisak figyelemfelkeltő színekkel
  • Egyedülálló védelmet, nyújt a dombok és a terepen való tekerés közben
  • Nagyon könnyű (Mono váz In-Moud)
  • Tömeg 250 g
  • Kényelmes illesztő és összecsatolórendszer
  • Praktikus rovarháló
  • 16 nagy szellőzőnyílás

modern technológia

A Mono In-Mould shell Superlight technológia az egyik legkisebb súlyú a piacon, és mindössze 250 grammal. Competition Fit + technológia lehetővé teszi a szabályozását az áramkörnek négy választható függőleges helyzetben. Fényvisszaverő színek emellett növelik a biztonságot. A sisak is fel van szerelve egy levehető címkével és 16 nagy nyílással. A sisak szúnyoghálóval is el van látva. 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női, Gyermek

Tulajdonságok

Felszerelés Forgókerék a méret beállításához
Szín Fehér
Kód:  SPT14819Wh
Termékszám:  8056457216046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20