Oldal frissítése

LifeStraw GO2 Stage – blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LifeStraw GO2 Stage – blue

Egy robusztus palack modern, kék designnal nem fog csalódást okozni még olyan helyeken sem, ahol a csapból nem lehet jó minőségű vizet fogyasztani. A kétlépcsős vízszűrőnek és a szénkapszulának köszönhetően megszünteti a klórszagot, a szerves- és a kémiai szennyeződéseket. Emellett csökkenti a kellemetlen szagot, amely idővel megjelenik a sportpalackoknál. A vízi baktériumok 99.9999%-át és a vízi parazita protozoonok 99,9%-át eltávolítja. Egyetlen aktív szenes kapszula 100 literhez elég, amely megfelel 3 hónapnyi folyamatos használatnak. A szűrő maga 1000 literig tart ki.

Miért válaszd ezt a palackot? 

  • Szinte bármilyen forrásból nyerhetsz csapvizet
  • Ideális hosszabb kirándulásokhoz, illetve olyan helyeken, ahol nincsen jó ivóvíz
  • Korlátozott klórszag és szerves vagy kémiai szennyeződés
  • Eltávolítja a vízi baktériumokat és a parazita protozoonokat
  • Cserélhető szűrő

Ez a palack tökéletesen alkalmas hosszabb túrákhoz, ahol kevés az ivóvízforrás, vagy az elérhető ivóvíz minősége gyenge. Nyerj vizet a folyóból! Nem kell nagy mennyiségű vizet magaddal hordanod, és nem kell PET-palackokat használnod.
A palackot kellemes, modern design jellemzi, és szívószálszerű kialakítással rendelkezik, amelyből ihatsz. A palackhoz egy karabíner is csatlakozik, így például egy hátizsákra is felakaszthatod, és könnyen helyet spórolhatsz más fontos holmiknak.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,65 l

Anyag

Anyag Tritan

Szín

Szín Kék

Típus

Típus Szűrős palack

Teljesítmény

Élettartam 4 000 l
Kód:  STP7422
Termékszám:  7640144283681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05