Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Lifefit Yoga Mat Exclusiv plus türkiz

4,8 205 értékelés
9 990 Ft

Lifefit Yoga Mat Exclusiv plus türkiz

Jóga, pilates, aerobic és egyéb fitnesz edzés közben értékelni fogja ezt a gyakorlati tornaszőnyeget, amely védelmet nyújt a padlón vagy más felületen való horzsolódás ellen. Az alátét kényelmet nyújt Önnek a szintetikus kaucsuknak köszönhetően, amely nemcsak kényelmes, hanem ellenáll a víznek és az izzadságnak. Biztos lehet abban is, hogy a gyakorlatok során az alátét nem csúszik el, vagy máshogy sem mozdul el, mert  csúszásmentes a felülete. A memóriahab ellenállást biztosít a nyomással szemben, így biztosítva van az alátét hosszú élettartama, az Ön mozdulatainak letompítása edzés közben vagy a nedvesség szellőztetése. Ha megtörténik, hogy az alátétre valami  szennyeződés ragad fel, az könnyen letisztítható egy ronggyal. A könnyű hordozásra hámok szolgálnak, amelybe elég az alátétet egyszerűen beleforgatni, így bárhová magával viheti. 

Legfontosabb jellemzői

  • Méretek: 180 x 60 cm
  • Vastagság: 1.5 cm
  • A memóriahab vastagsága: 15 mm
  • Anyag: NBR (szintetikus kaucsuk)
  • Színe: türkiz

Paraméterek

Méretek

Méretek 180×58 cm
Hossz 180 cm
Szélesség 58 cm
Vastagság 1,5 cm

Anyag

Anyag NBR

Szín

Szín Türkiz

Tulajdonságok

Kivitel Gördülő
Kód:  SPT2013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223096873
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20