Oldal frissítése

LifeFit Overball 20 cm, világoszöld

4,4 11 értékelés
1 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 510 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 310 Ft/db

LifeFit Overball 20 cm, világoszöld

Szeretnéd nyújtani, erősíteni vagy feszesíteni a tested esetleg fontos a számodra a helyes testartás az edzés során? Akkor válaszd ezt az azerobik labdát, amely széleskörűen alkalmazható erősítésre, egyensúlygyakorlatokhoz, nyújtásra, aerobikhoz és tornához. Nagyszerű választás akkor is, ha sokat ülsz a számítógép előtt, és ezért hát- vagy gerincproblémáid vannak . Ez az univerzális labda nagyon strapabíró anyagból, PVC-ből készült, és bárkinek ajánljuk, aki törödik testével és egészségével.

Főbb jellemzői

  • Kiváló fitness, kardio és rehabilitációs gyakorlatokhoz
  • Tartós PVC anyagból
  • Maximális teherbírás 100 kg
  • Átmérője 20 cm
  • Univerzális aerobic labda

Tartós anyagból

Az Overball Lifefit egyedülálló, rendkívül tartós és rugalmas PVC-ből készült, amely elnyűhetetlenné teszi. Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a levegő túlnyomás esetén fokozatosan távozik a labdából, így nagyobb biztonságban érezheted magad. De a túlnyomás miatt sem kell igazán aggódnod, ha nem léped túl a labda maximális terhelhetőségét, ami 100 kg.

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Átmérő

Átmérő 20 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás

Terhelhetőség

Teherbírás 100 kg
Kód:  SPTm0867
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223091304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10