Oldal frissítése

Lifefit Vinyl Kettlebell 20 kg

4,4 83 értékelés
21 790 Ft

Lifefit Vinyl Kettlebell 20 kg

Ön is szeretne formába lendülni a nyárra, hogy megmutathassa feszes, kisportolt alkatát a strandon? Unja már a monoton súlyzós edzéseket a kondiban?  Ezzel az egyszerű súlyzóval szórakoztatóbbá és sokszínűbbé válik az edzés a férfiak vagy a nők számára egyaránt, edzettségi szinttől függetlenül.  

Legfontosabb jellemzői

  • Eszköz haladó és kezdő sportolóknak
  • Cement töméssel
  • Külseje vinil anyaggal bevont 
  • Háromszög fogantyú
  • Súly: 20 kg

Az egész testet megdolgoztatja

Ez az egykezes, cementtel megtöltött súly 20 kg-os, a külső felületét vinil anyaggal vonták be, hogy mutatós legyen, és ellenálljon a külső behatásoknak is. Hála a súly háromszögletű markolatának, tökéletesen illeszkedik a kezébe, így a különböző gyakorlatokat könnyedén végzi majd el. Többféle gyakorlat elvégzésére alkalmas mindkét nem számára, korosztálytól és képzettségi szinttől függetlenül. 

Az egykezes súlyzó, azaz a kettlebell nagy előnye, hogy képes a teljes test edzésére. A különböző kargyakorlatoktól kezdve alkalmas a mell, hát vagy mellkas edzésére is. Edzései során rendkívül megdolgoztatja majd minden izomcsoportját. A kettlebell-el való edzés magában foglal olyan elemeket, mint a guggolás, deadlift, húzó-és emelő gyakorlatok, amik mind felelősek a testének megerősítéséért és formában tartásáért. Ezáltal hatékonyan formálja a testét, és megerősíti a testének főbb izmait is. 

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell
Tulajdonságok Egykezes, Kétkezes, Fix súlyú
Alkalmas Kalisztenika, Hoki, Futball

Tömeg

Egy darab tömege 20 kg
Szett tömege 20 kg
A legnehezebb darab súlya 20 kg

Töltelék

Töltet Cement

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  SPT5463
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223097511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10