Oldal frissítése

Lifefit Kettlebell Steel 20 kg

4,7 82 értékelés
29 790 Ft

Lifefit Kettlebell Steel 20 kg

Ha szeretsz gyúrni, de nincs mindig időd, hogy rendszeresen eljárj az edzőterembe, ne lógasd a fejed. Manapság már rengeteg olyan eszközt lehet kapni, amelyek lehetővé teszik, hogy otthon is edzhess. Ezek közül az egyik a Kettlebell, amely nem más, mint egy kiváló egykezes harang alakú súlyzó háromszög alakú markolattal. 

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagból készült
  • Kétkezes használata is lehetséges
  • 20 kg

Különböző módon használható

A Kettlebell kiváló minőségű fémből készült, alja lapos, így nagyobb stabilitást biztosít. Speciális kialakításának köszönhetően a súlyzó sokféle gyakorlathoz használható, mint például a török felállás, swing, emelés, guggolás, magasra húzás, szakítás vagy nyomás. A súlyzó kortól és edzési szinttől függetlenül mindenki számára alkalmas és erősítéshez és a dinamizmus fejlesztéséhez tervezték.

Paraméterek

Típus

Típus Kettlebell
Tulajdonságok Egykezes, Kétkezes, Fix súlyú
Alkalmas Kalisztenika, Hoki, Futball

Tömeg

Egy darab tömege 20 kg
Szett tömege 20 kg
A legnehezebb darab súlya 20 kg

Anyag

Anyaga Fém
Felület Fém

Darabszám

Darabszám 1 db

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPT4350
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223097566
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05