Oldal frissítése

Lifefit GymBall 65 cm

4,7 81 értékelés
3 990 Ft

Lifefit GymBall 65 cm

A modern életmód szinte ösztönzi az egészséges táplálkozást és a kemény edzőtermi munkát. Mindenki célja egy szép és kidolgozott test. Ezért te is csatlakozz a tökéletes idomok kidolgozásába és a mozogj minden nap! Testmozgással elérhető a kívánt álomalak és a jó közérzet.

Legfontosabb jellemzői

  • Ideális eszköz erősítéshez és kardióhoz
  • Alkalmas: 165-175 cm magasságig
  • Teherbírás: 200 kg 
  • A terméket PVC-ből készült
  • Csúszásmentes felület biztosítja a gyakorlatok jó elvégzését

Az otthoni edződ

Ez az expanderes fitnesz labda egy ideális segítő a felesleges kilóklefaragásához. A PVC-ből készült labda átmérője 65 cm. Az Anti-Burst rendszernek köszönhetően sérülés esetén csak lassan ereszt le, nem durran szét. Csúszásmentes felület nem nagy izzadság közben sem jelent gondot. Az eszköz alkalmas maximálisan 175 cm magasságig és a 200 kg-ig .
Az expandernek köszönhetően a test szinte minden izmát erősítheted. Igazán egyszerű lesz a karok, hát, mellkas vagy a váll erősítse. Ennek a labdának köszönhetően nem csak az edzett izmot erősíted, hanem az egész izomcsoportot. A gyakorlatok közben szükség megtartani az egyensúlyt, amivel a belső izomcsoportokat is erősíted. Az eszköz alkalmas egyaránt súlyzós edzéshez, mint állóképesség növelésében.  

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Átmérő

Átmérő 65 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg
Kód:  SPT2016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4891223091373
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05