Oldal frissítése

LG SJ7

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LG SJ7

A hangprojektor modern megoldást jelent a térhatású hangzás elérésére otthonodban anélkül, hogy bonyolult hangszóró szettet kellene vásárolnod. A vezeték nélküli LG SJ7 bluetooth hangprojektor teljesítménye 320 W és egyenesen az események közepébe varázsol. Éles hangzást, sokoldalú csatlakoztatási lehetőséget és négy speciális üzemmódot biztosít. A hangprojektor kivitelezése, amely tökéletes 49'’ képátlójú televízióhoz, nagyon ellenálló anyagból készült.

Legfontosabb jellemzők

  • Saját hangprojektor összeállítás és vezeték nélküli mélyláda, 12.6 '’ átmérővel
  • Nagy teljesítményével (320 W) saját bőrödön fogod érezni a filmek jeleneteit
  • Választható 2.1 vagy 4.1 változat
  • Négy használati mód - függőleges, vízszintes, hátsó hangszóró, hordozható hangszóró
  • Sokoldalú csatlakoztatási lehetőség, HDMI, optikus bemenet, Simplink
  • Automatikus hangbeállítás az éppen engedett tartalom alapján

Hangprojektor, amely valóban rugalmas

Az LG SJ7 hangprojektor nagy előnye a négyféle használati módja. Hasonló termékekkel szemben ez nagyban fokozza sokoldalú kihasználhatóságát. A két első elhelyezés klasszikusnak számít - függőleges és vízszintes - a helyiség lehetőségei szerint használható. Ugyanakkor hátsó hangszóróként is használhatod, nagyobb házimozi rendszerrel. Az utolsó lehetőség vezeték nélküli, bluetooth hangszóróként való használata, amelyet leginkább nyári bulikon fogsz értékelni.

Minőségi hangzás

Az LG SJ7 hangprojektor használatával közvetlenül kedvenc filmed jelenetébe csöppensz. A térhatású hangzás szinte tökéletes. Nagy hangerőt kínál, amelyben nem vesznek el az apró részletek sem. Élvezd a csendes eső zúgását és a hangos akciós jeleneteket egyaránt.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Kód:  XXJLG500b8g
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15