Oldal frissítése

Lezyne Carbon Drive-Lite Hp Crbn / Hi Gloss vel. S

5 6 értékelés
25 190 Ft

Lezyne Carbon Drive-Lite Hp Crbn / Hi Gloss vel. S

A kiváló minőségú és figyelemfelkeltő Lezyne karbon pumpa? nagy segítség lehet az úton. Könnyű és kompakt, de nem a hatékonyság rovására. A dugattyú nagy pontossággal működik, és a gumi tömítés megakadályozza a levegő szivárgását, ezért a pumpálás gyors és hatékony. A karbon test nem csúszik a nedves kézben sem. 12 psi / 8,3 bar keréknyomás érhető el vele.

Legfontosabb jellemzők

  • Karbon test
  • Autóhoz és kerékpárhoz egyaránt használható
  • Könnyű
  • Rendkívül hatékony
  • Csúszásmentes kivitel

Minőségi kialakítás 

A Lezyne Carbon pumpa kompakt kialakítású kézi szerszám. Karbon szállal megerősített könnyű és tartós MCT kompozitból készült. A test és a nyél MCT-ből, a dugattyú és szerelvények CNC megmunkált alumíniumból vannak. A pumpa nagy nyomást generál, így néhány fújással kész is vagyunk. Egy rugalmas, és ABS funkcióval (légtelenítő rendszer) ellátott cső is tartozik hozzá, amely egy gombnyomással kiengedi a túlnyomást. Ezek után egyszerűen csavarja le a tömlőt, és kész.

Hossz:
170 mm

Tömeg:
80 g

Maximális nyomás:
120 psi / 8,3 bar

Az MCT előállítása

Az MCT technológia lényege az elemek a Matrix composite core platformon történő gyártása, mely során az alkatrészt minden egyes munkafolyamatban magas minőségű szénszálakkal erősítik meg. Ez alacsony tömeget és rendkívüli tartósságot biztosít.

Paraméterek

Tulajdonságok

Kerékpárpumpa típusa Úti
Szelep típusa FV/SV (szingó), AV (autószelep)
Hosszúság/mélység 170 mm
Tömeg 80 g
Maximális üzemi nyomás 8,3 bar
Kód:  SPTms2742
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4712805978120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15