Oldal frissítése

G21 Lexi grafit fekete

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

G21 Lexi grafit fekete

Kerékátmérő:

20 "

Keret:

Acél

Villa:

-

fékek:

V-fék

váltó:

-

váltó:

-

Fékezők / átalakítók:

-

Patron:

-

Gumiabroncsok:

-

A kerék súlya:

29 kg

Ha a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben szeretnél kerékpározni, próbáld ki, hogyan működik a bicikli modern testvére. A G21 Lexi összecsukható kerékpár nemcsak a mobilitásában, hanem a hozzáadott elektromos meghajtásban is eltér a hagyományos változattól. Aktiváld a motor funkciót pedálozással, amelyet egy speciális érzékelő érzékel a pedálközponttól. Bár fizikai aktivitásra is szükség van, a kerékpár segít. És annyira, hogy egy kis erőfeszítéssel akár 25 km / h-ig is felgyorsulhatsz. Ennek során kipróbálhatja az összes 6 fogaskereket, amelyekkel a kerékpár rendelkezik. Egy erőteljes lítium akkumulátorral szerelték fel, amely 4-6 órát tölt, és akár 38 km-t is megtehetsz vele egyszerre.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes 10 Ah-os akkumulátor memóriahatás nélkül
  • Maximális sebesség 25 km / h
  • Akár 38 km-es töltésenként
  • Kényelmes kerékpározás
  • Könnyű, megszakítás nélküli utazás
  • Környezetbarát
  • Modern vonzó design
  • Mobil - könnyedén összehajtható és hajtogatható
  • Súly 29 kg (akkumulátorral), 26 kg (akkumulátor nélkül)

Kényelmes utazás könnyedén

Az Elektrokola évről évre egyre népszerűbb, és nem indokolatlanul. Mindenki élvezheti az általuk nyújtott előnyöket, életkortól függetlenül. Alkalmas mind időseknek, de azoknak is, akik mozgásukban korlátozottak, valamint azoknak, akik nem szeretik az izzadást kerékpározás közben.  

Környezetvédelem

Az e-kerékpárok rendkívül környezetbarátak. Olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek ideálisak a rövid utakra, ahol kevesebb energiát fogyasztanak, mint az autók vagy a segédmotoros kerékpárok. Mivel törvényi szempontból klasszikus kerékpárnak minősülnek, nem szükséges külön engedély vagy vezetői engedély. Mégis, bárhová eljuthatsz, ahová egyékbént is kerékpárral mennél.  


Kód:  SPT12050
Termékszám:  8595627408824

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20