Oldal frissítése

Levenhuk Bruno PLUS 15x70

Szuper ár
125 590 Ft

Levenhuk Bruno PLUS 15x70

Amikor a természetben sétálsz, vagy megfigyeled a csillagos égboltot, jó ötlet, ha magaddal viszel egy jó binokuláris távcsövet az élővilág szépségének, az ég lenyűgöző részleteinek vagy más távoli objektumok megfigyeléséhez. A Levenhuk Bruno PLUS binokuláris készülék páratlan vizuális élményt nyújt, 15x nagyításával észreveszed még a legkisebb részleteket is. A Levenhuk távcsöveket szélsőséges körülmények közötti felhasználásra tervezték. A vízálló burkolat gondoskodik a biztonságról még akkor is, ha az objektívet a víz közelében használod. Az alumínium testnek köszönhetően a távcső még akkor is sértetlen marad, ha jelentősebb magasságból leejted azt.

 

A Levenhuk Bruno PLUS 15×70 távcső fő előnyei

  • biztonságosan fókuszál 15 méteren belül
  • az objektívlencse átmérője 70 mm
  • vízálló és strapabíró
  • tripod állványra szerelhető
  • a lencsék BaK-4 optikai üvegből készültek
  • világos és kontrasztos kép
  • a nitrogéntöltés megvédi a lencsét a párásodástól
 

A csillagászat szerelmeseinek

A Levenhuk Bruno PLUS 15x70 csillagászati távcsővel lehetőséged van megtekinteni a Holdat, megkeresni az égen a Szaturnuszt és a Vénuszt, vagy megfigyelni a Nemzetközi Űrállomás mozgását. Ez a binokuláris eszköz kiváló a csillaghullás és Irídium fáklya megszemlélésére. Nagyszerű lehetőséget nyújt a csillagos égbolt pásztázására.

A készlet tartalma:
nagy teljesítményű Levenhuk Bruno PLUS 15x70 binokuláris távcső, tok, objektívlencse és szemlencse védősapkák, vállszíj, tisztítókendő, használati utasítás, garanciajegy

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 21 cm
Magasság 9 cm
Mélység 28 cm
Tömeg 1 300 g

Típus

Típus Kétcsövű távcső, Megfigyelés

Tulajdonságok

Objektív átmérője 70 mm
Nagyítás 15 ×
Valós látómező 4,4 °
Pupilla átmérő 4,7 mm

Funkció

Funkció Dioptria korrekció, Vízálló

Felszerelés

Felszerelés Szíj
Csomag része Tok, Törlőkendő
Kód:  LEV001h85
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  71146
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15