Oldal frissítése

Lenovo ThinkPad Professional Backpack 15.6"

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo ThinkPad Professional Backpack 15.6"

A Lenovo ThinkPad Professional Backpack egy notebook hátizsák, amely minden notebook és ultrabook számára megfelelő védelmet és szállíthatóságot nyújt, egészen 15,6"-es méretig. A jól kialakított hátizsák tartórekeszek, zsebek és könnyű elérhetőségük biztosítja, hogy mindig kéznél legyenek legfontosabb kiegészítőid és egyéb holmijaid. Könnyedén átsétálhatsz a repülőterek átvizsgáló kapuin, hiszen a táska tartalmát gyorsan és egyszerűen meg tudod mutatni az ellenőröknek.

Az egész hátizsák ellenálló és könnyűsúlyú anyagból készült. Külön notebookzsebbel rendelkezik, amely ki van párnázva, így megfelelő védelmet nyújt eszközeid számára. Az elülső zsebben az AC adaptert és egyéb kiegészőket tárolhatsz. A hátizsák egy, a bőröndökhöz csatolható pánttal is rendelkezik, így utazásaid során könnyedén magadnál tarthatod anélkül, hogy húzná a hátadat.

Műszaki adatok:

Méretek:
466,7 mm x 336,5 mm x 165,1 mm

Tömeg:
1,32 kg

Paraméterek

Külső méretek

Mélység 16,51 cm
Szélesség 33,65 cm
Magasság 46,67 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  NT492b1i
Termékszám:  4X40E77324
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10