Oldal frissítése

Leki Nordic Tune Shark Boa® fekete-piros méret 10,5

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Leki Nordic Tune Shark Boa® fekete-piros méret 10,5

A Leki Nordic Tune Shark Boa síkesztyű megfelelő hőkomfortot nyújt a kezeidnek sífutás közben. Kompatibilis a Trigger S rendszerrel, egyedülálló Boa technológiával készült és a viselete közben könnyen használhatod az érintőképernyőt is, így tökéletes választás bárki számára, aki kifogástalan teljesítményre és könnyű használatra vágyik. A prémium minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően, különösen a nejlon és az elasztán kombinációjából álló Softspan anyagnak, valóban védi a kezeidet. Nordic Race Fit formatervezéssel készült különleges racing szabással, tehát mindent biztosít, amelyre szükséged lehet a páratlan teljesítményhez.

A Leki Nordic Tune Shark Boa black-red síkesztyű 10,5-es méretben főbb jellemzői

  • Sífutáshoz készült kesztyű
  • Alkalmas mind a nők, mind pedig a férfiak számára
  • Kiváló minőségű Softspan anyagból készült
  • Nordic Race Fit formatervezéssel a kiváló teljesítmény érdekében
  • Egyedülálló Boa rendszer a páratlan illeszkedéshez
  • Az Mf touch patented technológiának köszönhetően a kesztyű viselésekor is használhatod az érintőképernyőt
  • AX-Suede anyagból készült tenyérrész a síbot szilárd tartásához
  • A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű kompatibilis a Trigger rendszerrel
  • Színváltozat: piros és fekete

Kesztyű, amely alkalmazkodik hozzád

A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű az egyedülálló, szabadalmaztatott Boa gyorskioldó rendszerrel büszkélkedhet, amelynek segítségével zökkenőmentesen állíthatod be a kesztyű illeszkedését. Egyszerűen forgasd a kereket addig, ameddig a kesztyű nem illeszkedik megfelelően. Mindez hozzájárul a síbotok remek irányításához és az optimalizált erőátvitelhez a tenyéren. Ez a kesztyű pontosan alkalmazkodik a kezedhez.

Azoknak a felhasználóknak, akik telefonálnak vagy fotóznak a pályán

Az Mf touch patented technológia segítségével páratlan módon használhatod az okostelefonodat és a navigációs készülékeket még a hidegben is. Ez a speciálisan kifejlesztett anyag lehetővé teszi az érintőképernyők használatát anélkül, hogy levennéd a kesztyűket. A kesztyű tenyérrészén felhasznált AX Suede anyaggal biztosan tarthatod a síbotot.

Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű Trigger rendszerrel

A Trigger S rendszernek köszönhetően a kesztyűt gyorsan és egyszerűen rögzítheted a Trigger síbotokhoz. Ez nem csak a maximális teljesítményről gondoskodik, hanem a kényelemről is. A Leki Nordic Tune Shark Boa kesztyű valóban tökéletes hőkomfortot és kényelmet nyújt, az okoskészülékek könnyű használata mellett a pályán, nem beszélve arról, hogy kifogástalanul alkalmazkodik a kezedhez.

Mérete:
10,5


Paraméterek

Típus és rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női
Típus Ötujjas
Sportolásra ajánlott Sífutás

Szín

Szín Fekete, Piros

Anyag

Kivitel kezelt

Membrán

Termikus kényelemérzet Meleg

Méret

Méret 10,5
Kód:  SPTvodo154
Termékszám:  4028173790586

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10