Oldal frissítése

Leki Griffin Tune S Boa®

61 390 Ft

Leki Griffin Tune S Boa®

A Leki Griffin Tune S Boa tökéletes hőkomfortot nyújt a kéznek. Emellett kompatibilis a Trigger S rendszerrel illetve egyedülálló Boa Fit technológiával büszkélkedhet. Olyan prémium minőségű anyagok felhasználásával készült, mint a Neopren, a Premium Goatskin 100%-os bőr és a Softshell, éppen ezért megbízható védelmet nyújt a kéz számára. A Superloft bélés még a legalacsonyabb hőmérsékleten is melegen tartja a kezedet. A kesztyű Comfort Fit formatervezéssel rendelkezik, azaz enyhén szélesebb a szabása, így biztosítja a maximális kényelmedet. Továbbá a Micro Bemberg bélés is hozzájárul a kezeid kifogástalan kényelméhez és melegségéhez.

A Leki Griffin Tune S Boa síkesztyű legfontosabb jellemzői

  • Síkesztyű nőknek és férfiaknak
  • A tökéletes hőkomfort és kényelem érdekében
  • Neopren, Premium Goatskin és Softshell anyagokból készült
  • A Superloft bélés a kesztyű belsejében tartja a hőt, még a legalacsonyabb hőmérsékleten is
  • A Comfort Fit kialakítással kissé szélesebb szabással érkezik a kényelmes viseletért
  • Micro Bemberg béléssel
  • Egyedülálló Boa rendszer a páratlan illeszkedéshez
  • Az Mf touch patented technológiának köszönhetően a kesztyű viselésekor is használhatod az érintőképernyőt
  • A Leki Griffin Tune S Boa kesztyű kompatibilis a Trigger S rendszerrel
  • Színváltozat: piros-fekete

Azoknak a felhasználóknak, akik a lejtőn is fotókat készítenek

A Leki Griffin Tune S Boa kesztyű az egyedülálló, szabadalmaztatott Boa gyorskioldó rendszerrel büszkélkedhet, amelynek segítségével zökkenőmentesen állíthatod be a kesztyű illeszkedését. Egyszerűen forgasd a kereket addig, ameddig a kesztyű nem illeszkedik megfelelően. Mindez hozzájárul a síbotok remek irányításához. Az Mf touch patented technológia segítségével páratlan módon használhatod az okostelefonodat és a navigációs készülékeket még a hidegben is. Ez a speciálisan kifejlesztett anyag lehetővé teszi az érintőképernyők használatát anélkül, hogy levennéd a kesztyűket.

Leki kesztyű Trigger S rendszerrel

A tenyérrészt Premium Goatskin anyagból és a nejlon és poliuretán kombinációjából készült Silicone Nash anyagból gyártották a síbot biztos fogása érdekében. A Trigger S rendszernek köszönhetően a kesztyűt gyorsan és egyszerűen rögzítheted a Trigger síbotokhoz. Esés vagy megállás esetén a bot elengedi a kesztyűt a maximális biztonságod érdekében. A Leki Griffin Tune S Boa kesztyű páratlan hőkomfortot és kényelmet garantál a kezeidnek, illetve viselete közben könnyedén használhatod az okos eszközöket akár síelés közben is.

Méret:
8 és 10


Paraméterek

Típus és rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női
Típus Ötujjas
Sportolásra ajánlott Műlesiklás

Szín

Szín Fekete, Piros

Anyag

Anyag Bőr

Membrán

Termikus kényelemérzet Meleg

Méret

Méret 11
Kód:  SPTvodo189nad
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPTvodo189nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20