Oldal frissítése

LEGO Ninjago Team Ninja Maxi

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Team Ninja Maxi

Lego rajongó gyermeked iskolába megy? Vagy ideje lecserélni a régi, elnyűtt táskát? Jó lenne, ha az iskolatáskában az edzőruha is elférne? Örvendeztesd meg gyermekedet a Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáskával! A fekete-piros színű, nindzsa motívummal ellátott Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska minden Lego és Ninjago rajongót levesz a lábáról! A táska a szülők elvárásainak is megfelel: ergonomikus, könnyű súlyú, állítható vállpánttal, bordázott hátrésszel, a nagyobb biztonság érdekében pedig fényvisszaverő csíkokkal lett ellátva. A táska egy kisebb méretű, az edzőruha tárolására alkalmas táskát is rejt magában. A Lego Ninjago iskolatáskával az iskolaszerek hordozása szórakoztatóbbá válik!

A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • A szett egy nagy iskolatáskát és egy kisebb tornazsákot tartalmaz
  • Modern fekete-piros design Lego motívummal
  • A Ninjago nindzsáinak motívumával
  • A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska könnyű szerkezettel rendelkezik
  • Ergonomikus kialakítás
  • Speciális akasztó az edzőtáska felcsatolásához
  • Állítható mellkas és vállpántok
  • Fényvisszaverő csíkok a nagyobb biztonság érdekében
  • Megerősített, praktikus fogantyú
  • Szilárd, műanyag alj
  • Praktikusan szervezett zsebek
  • A táska belsejében névkártya, levehető kulcstartó és egy zseb található a kisebb tárgyak tárolásához

A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatátáska könnyű és ergonomikus

Az iskolatáskák esetében nem csak az a fontos, hogy tetszik-e a gyereknek, vagy sem. A táska súlya, alakja vagy belső elrendezésének és a zsebek szervezettsége szintén alapvető fontossággal bír. A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska könnyű szerkezettel, ergonomikusan kialakított hátrésszel és állítható vállpántokkal büszkélkedhet. További előnye a benne tárolt eszközök egyszerű szervezhetősége. A táska elülső thermozsebében kényelmesen elfér az uzsonnásdoboz, míg a táska oldalán található hálós zseb az italok tárolására alkalmas. A tépőzáras fül egy speciális tolltartó zsebet takar, a két fő, cipzárral ellátott zseb pedig a könyvek és füzetek számára lett kialakítva. A belső gumiszalag segítségével a gyerekek összeköthetik a könyveket, így a nehéz súly mindig hátul marad, amely egyenletesebb súlyeloszlás biztosít

Tömeg:
850 g
Űrtartalom:
25 l
Méretek:
44 × 28 × 25 cm

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  HRAif7399
Termékszám:  5711013055394
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20