Oldal frissítése

LEGO Ninjago Lloyd Easy

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Ninjago Lloyd Easy

A LEGO Ninjago Lloyd Easy iskolatáskával a hátukon már az első osztályos általános iskolás kisdiákok is örömmel fognak iskolába járni. A népszerű Ninja vezér, Lloyd motívumával díszített zöld-fekete táska tömege mindössze 840 g, így a legkisebb iskolások számára is alkalmas. Könnyű szerkezetének, illetve anatómiai kialakítású hátlapjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gerinc vonalához, valamint a terhet optimálisan oszlatja el a hátgerincen. Állítható, párnázott vállpántjai, illetve a mellkaspánt csökkentik a vállakat és a nyakat érő terhelést.

A Ninjago Lloyd Easy iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • iskolatáska LEGO hősök motívumával
  • könnyű szerkezet
  • ortopédiai kialakítású hátlap
  • tökéletes tehereloszlás
  • alacsony tömeg
  • elegendő hely a tankönyveknek
  • szilárd, merevített alj lábakkal
  • fényvisszaverő elemek a pántokon
  • elülső oldalon található tolltartó zseb
  • minőségi kidolgozás
  • modern design

Bőséges rakodótér

A zöld és fekete színkombinációjában kivitelezett Ninjago Lloys Easy iskolatáska fedelét műanyag zárral látták el, ez alatt helyezkedik el a tágas fő rekesz, amely ideális A4-es méretű tankönyvek és táblák tárolására. Természetesen nem hiányzik az elválasztó sem a nehezebb tárgyak tárolására, amelyet rendkívül praktikusan, a hátszerkezetnél helyeztek el az optimális tehereloszlás érdekében. A 2 oldalsó hálós zseb 0,5 l-es üdítős üveg tárolására alkalmas. A táska elülső részén egy kifejezetten tolltartónak kialakított zseb található. A táska belsejében kis névkártya, órarend, valamint lekapcsolható kulcstartó található.

Minőségi iskolatáska

A LEGO iskolatáska merevített alját műanyag lábakkal látták el a nagyobb stabilitás, a szennyeződések, illetve nedvesség elleni védelem érdekében. Szilárd alsó részének köszönhetően a táska remekül megtartja a formáját, és kinyitása után szépen áll. A táska felső részén található a kézi hordozásra szolgáló fogantyú. Mindezeken túl a szülők biztosan értékelni fogják a vállpántokon elhelyezett fényvisszaverő elemeket, amelyek gondoskodnak gyermekük nagyobb biztonságáról.

 

 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Méret és súly

Hosszúság/mélység 30 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 38 cm
Súly 840 g
Kód:  HRAif4665
Termékszám:  5711013047658
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15